Glasögon?

I samarbete med aoptik.se

Visste ni om att jag haft glasögon i hela mitt liv? Men jag tycker att dem flesta ställena är så krångliga men framförallt dyra när man ska skaffa nya bågar så nu använder jag mest linser eller ibland inget alls. Vet att det är dumt då jag ibland blir blind(ser sämre) speciellt när jag blir full vilket kan vara farligt ibland. Det gör mig även klantig haha.

Men nu så har jag hittat en super enkel hemsida som heter apotik.se ! Aoptik håller stenhårt på kvaliteten i synundersökningar såväl som glas och bågar. Och dem har även superbra priser även om det inte är en lågpris kedja.

Apotika är framförallt kända för sina progressiva glas som vunnit priser och för deras höga kvalité till bästa möjliga pris.

Samt synundersökning som är viktigt om man till exempel ska börja övningsköra. Det var så jag upptäckte att jag hade dålig syn. Eller okej, min syn är inte jätte dålig. Men tillräckligt dålig för att inte få köra utan glasögon eller linser. Men helt ärligt så gör det faktiskt ingeting. Jag tycker att glasögon är riktigt snyggt och jag vet många som inte ens har dålig syn som använder glasögon.

På Apotika så kan du även beställa feta märkesbågar med progressiva glas. Både solbrillor och vanliga glasögon. Sen så har dom även linser och färg skiftande glas samt massa mer. Och skulle man ha det lite knackigt så finns det även delbetalning.

Så in här och kika på aoptik.se/

Shit jag ser alltid så olika, men här är iallafall jag med glasögon.
(Visited 497 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *