Helgen i bilder.

Började fredagen med lite behandlingar hos byastera@instagram och lasra bort lite hår och så en carbopeeling. Älskar den behandling och alla porer försivinner!

sen på kvällen blev det event!

för att sen gå hem och chilla och käka!

sen på lördagen gick vi ut och käkade. Glömde tyvärr att ta bild på maten :-/

Sen på söndagen så vaknade jag upp med världens urinvägsinfektion, har ju haft problem med det hela livet. För ca en månad sen så hade jag ju jätte ont i njurarna. Så jag duschade hela dagen då det är det enda som lindrar lite och Mattias chillade med mig i duschen. Så söt!

Ja finns ju inte så mkt mer att göra än att softa hemma i dessa karantän tider? Försöker ändå att vara ute på bland folk så mycket som möjligt. Men jag älskar ju att mysa! Så det känns ju ändå rätt ok: bloggen blir ju lite tråkigare bara!

(Visited 604 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *