Life

Jag har ju blivit en riktig truckhoe på senaste tiden. Hehe nä men skämt åsido. Det finns ju inte direkt supermycket att göra nu under dessa Corona tider och sen tycker jag ju om att umgås med Mattias också. Så jag åker med han när han jobbar, han jobbar ju med att köra djurbil. Så han hämtar upp djur på olika gårdar , så under dem gångerna jag följt med så har jag sett mer skog än vad jag sätt i hela mitt liv. Men fan vad mysigt det är att vara på landet, och fan vad mysigt det är att åka lastbil. Det enda som suger nu på våren är att man blir så jäkla pollenallergisk när man är ute på landet. Men det får de vara värt 🙂

Saknar verkligen bloggen, så vill försöka hitta inspiration till att börja blogga ordentligt igen! Vi får se hur det går, men att ifall blogga om vad jag gör och ta bilder. 🙂

(Visited 2 554 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *