Så här kommer du igång med högskoleprovet

I samarbete med hpguiden

Hej där alla läsare!

Tänkte skriva om ett ämne som både är viktigt och nu mycket uppmärksammat, speciellt under dessa tider vi lever i nu…

Jag har själv aldrig gått i skolan, men har alltid varit intresserad utav att lära mig nya saker. Hade jag fått göra om och göra rätt så hade jag självklart valt att inte hoppa av skolan och fortsätta mina studier. Utbildning är något som inte går att värdera det kommer du alltid att ha nytta av såsom i arbetslivet och det privata.

Därför tänkte jag upplysa er om hur ni går tillväga för att göra högskoleprovet, som är en viktig och bra sak att göra inför din framtid. För er som inte har alla betyg som krävs kan det vara en väg in för att komma in på er drömutbildning tex.

Tjänsten har ett omfattande kostnadsfritt alternativ och vem som helst är behörig att använda den. För er med ännu högre mål och vill gå in 100% har dem en VIP variant för de som verkligen vill klara det.

Det finns olika länkar där ni kan plugga till högskoleprovet på hemsidan www.hpguiden.se  där kan ni bland annat söka på ”besegra högskoleprovet”, ”öva inför nästa högskoleprov” eller ”förbered dig inför högskoleprovet”. Jag tror ni förstår konceptet!

Jag uppmanar er alla som är intresserade av att klara högskoleprovet att gå in på deras hemsida. Ni kommer verkligen kunna ta del utav värdefull information som ni kan ha nytta av nu eller i framtiden. När som helst som ni bestämmer er för att ta tag och göra det provet. Det är aldrig försent att göra högskoleprovet men om du har gått i tankarna att göra det så är det ett perfekt tillfälle att ta tag i det nu. All hjälp och info som ni behöver finns på hemsidan.

https://hpguiden.se/

Var smarta och ta vara på denna hjälp som erbjuds och tänk på er framtid!

En bild på mig från när jag var liten haha…

(Visited 621 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Anonym maj 2, 2020 at 2:02 f m

  ”Paulina ser ändå väldigt, väldigt nöjd och bekväm ut på bilden till vänster. Bra att hon gör det hon känner för och inte tar intryck av vad ”allmänna opinionen” tycker.” – Skrev jag nyss på ditt Insta. Det jag inte skrev, är att du också ser misstänkt förälskad ut på den bilden, så grattis till det.

  Jag antar du listat ut att det är samma person både här och på Instagram. Min mailadress är kanske bevis på det, fast ”efternamnet” finns inte med i e-posten.
  Ska börja använda ett sammandrag av mitt Instagram-namn som nick, när jag skriver kommentarer till bloggen. axelsson istället för Anonym.

  Reply
  1. Anonym maj 2, 2020 at 2:08 f m

   Nähä, nicket axelsson gick inte igenom modereringen. Provar med Anonym igen.

   Reply
   1. Anonym maj 2, 2020 at 2:13 f m

    Då skippar jag nicket axelsson och skriver som Anonym även fortsättningsvis.

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *