Det finns hjälp för psykisk ohälsa.

I samarbete med vmlakarkonsult.kaddio.com

Jag har i hela mitt liv haft perioder, precis som många andra. Där jag mår väldigt dåligt. Det har funnits stunder  då jag känt att det bara skulle vara enklast att försvinna. När man inte ser någon mening med exat någonting. Ibland så har jag haft anledningar till att må dåligt eller händelser som fått mig att må extremt dåligt. Så som att få sitt hjärta krossat, dödsfall eller bråk, men det onda har vart enklare att bearbeta än när jag vaknar ibland och det går inte att resa sig upp. Det är enkelt för någon som aldrig känt ångest eller mått dåligt att säga ”men det är bara att gå upp” ”du kommer må bättre om du går ut och tar en promenad” men det personen inte förstår är att till och med stegen till badrummet är jobbiga att ta. Och det värsta är att man inte vet varför. När man bara ligger där i sängen, inte har duschat på dagar, utan sängkläder. Är varför man mår sådär.

Men tro det eller ej så finns det hjälp att få. Jag har mått så dåligt så många år i onödan för att jag känt att det inte är värt att söka hjälp för det kommer ”ändå” inte hjälpa. Men det är fel.  Det är skillnad på  psykolog/psykoterapeut med läkarmottagning och psykiatri. Då psykolog hjälper dig med trauman och läkarpsykiatri hjälper dig mer med psykiska sjukdomar.

Ett tips är att söka sig till VM Läkarkonsult. Dem kan hjälpa dig med med din psykiska ohälsa: sömnstörning, ångest, depression, utmattningssyndrom, bipolär sjukdom, kris, ätstörning, tvång (OCD), psykos sjukdom.

VM Läkarkonsult finns i dagsläget som psykiatrisk mottagning i Uppsala på Sjukhusvägen 3 och dem kan även hjälpa dig digitalt. Så om ni vill ha hjälp. Gå in på deras hemsida här och läs mer! vmlakarkonsult.kaddio.com

(Visited 344 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *