Let´s talk about sex baby

I samarbete med oliverocheva.se

Hej på er. Nu ska vi prata lite om ett av mina favorit ämnen. Jo nämligen sex. Sist jag skrev om sexleksaker så fick jag förvånansvärt mycket skit och jag fick ganska många väldigt osmakliga kommentarer. Vilket känns konstigt då vi alla alla tänker på sex, villl ha sex och pratar om sex. Men helt plötsligt när man säger att man gillar sex så är man helt plötsligt osmakligt promiskuös vilket känns ännu mera osmakligt än att slutshaema folk som gillar att prata om sex. Aja nog om det!

Jag älskar sexleksaker, både att använda själv eller tillsammans med någon. Det gör verkligen sexet så mycket bättre. Och alla vet att vi kvinnor behöver lite extra stimulans för att kunna komma. Men a och o (iallafall för mig) så är ett bra förspel det viktigaste och jag springer fort som fan om en kille säger att han inte ”går ner på tjejer”. Man ba öööh? Men sexleksaker, speciellt för tjejer är ju väldigt roligt och framförallt skönt att använda till förspel!

Men när det kommer till sexleksaker så är min ALL TIME favorit den omtalade Lufttrycksvibratorn. Womanizern eller ”sugis” som jag säger. Alltså med den så behöver man typ ingen partner. Den simulerar SJUKT bra oralsex. Gå in här för att hitta en massa roliga sexleksaker!

så finns det sjukt många olika bra och PRISVÄRDA, allt från 299kr och uppåt. Köp en och ni kommer INTE ATT ångra er 😉

Denna är min favorit! Tryck HÄR för att komma till den.

Sen kommer vi till vibrator som man kan använda tillsammans med en partner. Man kan ju använda sugis också. Men jag tycker att det kan bli lite bökigt ibland då dem ofta är rätt så stora. Så då har jag på senaste tiden prövat penisringar och då med en vibrator på. Gud vad jag pratar nu haha, men jaa. Penisringar är SJUKT nice, killen får hårdare stånd och du får en liten vibrator. Perfekt så alla är nöjda. Men det finns ganska många penisringar som är rätt dåliga. Men här får ni tips på en som faktiskt är riktigt bra!

Denna är sjukt bra. Och dessutom uppladdningsbar. Gå in här för att komma till den! 

Men inne på oliverocheva.se så finns det verkligen allt du kan tänka dig i sexleksakerväg! Så in och shoppa och gör sommaren lite roligare.

 

(Visited 386 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *