Det här med att skriva det perfekta CV:t

I samarbete med cv-mallen.se
Jag har ju inte haft överdrivet många ”vanliga” jobb i mitt liv då jag nästan alltid jobbat som influnser som det så lökigt kallas. Så när jag väl har sökt jobb så har jag behövt ha hjälp med att skriva mitt CV:et. Därför kan det vara bra och lära sig
Har ni under den senaste tiden varit i en sits där ni behövt fila på ert CV för att få det sådär spetsigt och vasst som många arbetsgivare gärna vill ha det numera? I mitt yrke som influencer så är det sällan ett CV man skickar över till samarbetspartners, men det betyder inte att jag inte har ett uppdaterat CV. Jag är en sådan som har lättare för att prata än att skriva – vilket gör att jag kan ha svårt att formulera mig på ett sätt som gör att det blir iögonfallande i ett professionellt syfte. Just därför är jag väldigt glad att jag hittade CV-Mallen.se som hjälper till med just detta.

Om du nyligen tagit studenten och börjar söka dina första jobb – eller om du bara har behov av att fräscha upp ditt CV – så kan CV-Mallen hjälpa dig med att göra detta. CV-Mallen erbjuder just CV-mallar, men också råd och tips för hur man ska skriva sitt CV eller sitt personliga brev så bra som möjligt. CV-Mallen har använts av över 300,000 personer och har så mycket som över 10,000 positiva omdömen – där mitt omdöme är ett av dessa. Det var superenkelt att ansluta sig till CV-Mallen och börja skissa på ett CV som sedan bara är att ladda ner och börja skicka ut till potentiella arbetsgivare.

Fördelen med CV-Mallen till skillnad från att försöka skriva ett CV själv, helt från gruden, är att man sparar väldigt mycket tid och huvudvärk. Jag minns själv hur jag kunde vara förr i tiden när jag skrev personliga brev eller CV. Jag kunde sitta timme in och timme ut för att försöka få det precis så som jag ville att det skulle se ut – och så det såg ut i mitt huvud. Men trots alla timmar man la ner så kom man aldrig riktigt dit. Tillsammans med CV-Mallen kan man istället kolla på färdiga mallar och välja den som passar en bäst, enkelt lägga till bilder och den text och arbetslivserfarenhet man vill ha med på sitt CV.

Så om du är en student eller bara är arbetssökande – våga då ge CV-Mallen en chans. Jag är övertygad om att du kommer hitta den CV-mallen som speglar dig på bästa sätt – och som förhoppningsvis leder till den där efterlängtade anställningen! Om du blir anställd efter att du använt dig av CV-Mallen så bara måste du höra av dig till mig så att jag får veta, det vore så kul att ta del av era berättelser och erfarenheter i efterhand!
(Visited 470 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *