Hemmaträning!

I samarbete med Trendrehab.se

TrendRehab är ledande inom hälsa, massage och friskvårdsprodukter. Alltså proffs på egenvård med andra ord!

Själv är jag ganska dålig på att träna hemma, och har helst ett gym. Men ibland så är det perfekt att passa om man har rätt redskap att träna med som till exempel en fitnessplate som gör träning både effektiv och rolig. Men också är bra för dig med artros och benskörhet. Du kan även träna på så himla många olika sätt. För att läsa mer om det så kan ni gå in här: trendrehab.se/produkt/fitness-plate-future-3d/

Den har även flera st massage produkter. Alltså en personlig massör som te.x denna fotmassören. Vilket är HELT magisk och jag använder den så ofta jag bara kan. För att läsa mer om den så kan ni gå in här: trendrehab.se/produkt/fotmassor-trendfeet/

På  trendrehab finns det allt du behöver för hemmaträning, rehabträning, tyngdtäcken och SÅ MYCKET MER. Ni borde verkligen gå in och kika på hemsidan. Och glöm inte att uppge HEMMALIVET20 så får ni 20% rabatt på allt på sidan som redan är på nedsatt pris!

(Visited 350 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *