Min dag.

Inlägget är i samarbete med Finansy

Hej på er. Kom precis hem efter en dag med spring på stan. Har fixat naglarna och tatuerat mig. Min tjejkompis som gör mina naglar är även hon som tatuera mig. Hon är ännu lärling men tycker att hon är duktig. Så hon fick skriva en liten text på min höft. Jag hittade texten på någon randomstjejs instagram som jag kom över igår. Tyckte den var fin. Det stod ”Ljug mig lycklig” så den fick pryda min höft.

Mina naglar! Söta va? Älskar ljusa naglar!

Är så nöjd!

Efter det så gick vi ut och åt grekisk/cypriotisk mat. Alltså maten på resturang cypern är verkligen magisk. Dock så blir man väldigt mätt. Men det är det värt!

Och nu ligger jag här och håller på att betala räkningar. Vilket inte alltid är superkul men det måste ju göras. Och medans jag gör det så tänkte jag passa på att tipsa om Finansy som är det nya sättet att sänka räntan på både befintliga och nya lån, för privatpersoner såväl som företag. Deras prisrobot håller koll på räntor, avgifter och villkor från över 40 populära långivare i Sverige och jämför åt dig, så du slipper.

Allt du behöver göra är att chatta med dem på Finansy , via webbsidan eller Messenger, och svara på några snabba frågor om dina behov. Sedan letar vår prisrobot upp de låneerbjudanden som blir billigast för dig och som du har störst chans att få. Prisroboten analyserar i realtid över ett dussin faktorer, såsom långivarens ränta och kundbetyg, och skapar en individuell lista med långivare som passar bäst för just dina behov. Därefter behöver du bara skicka in din ansökan till valfri långivare, och kan börja spara tusenlappar i ränta och avgifter direkt.

Så in på deras hemsida: finansy.com/sv/

(Visited 418 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *