hollywood smile

Nu är våra leenden äntligen klara! För mig tog det endast 24h timmar att få mitt drömleende. Och på riktigt det bästa jag gjort. Jag har ju haft komplex över mina tänder i typ hela mitt liv. Och jag har alltid drömt om att bara våga öppna munnen ordentligt. Jag har ju haft mycket problem med mina tänder. Delvis att jag haft många mjölktänder kvar i munnen som jag behövt ta bort under åren(då jag inte haft några vuxen tänder under dem) så dem har blivit dåliga med åren. Och min bulumi gjorde det inte bättre då det förstör tänderna något enormt.

Visste ni om att det tog mig TVÅ månader att ens våga skicka in bilderna till Comfortzone på mina tänder då jag skämdes så mycket. Tom(min vän som jag är här med)fick verkligen tjata på mig. Men till slut så vågade jag och jag bokade min resa för ca 2 veckor sedan och jag är SÅ nöjd.

Jag gjorde mina tänder hos comfortzone, och hela  upplevelsen har vart så himla bra och allt har gått väldigt fort.

Framme utanför comfort zone i Bodrum.

Här röntgas våra tänder.

Mina tänder innan. Mår så dåligt över att visa denna bild…

Under tiden.

Dem slipar ner tänderna till små taggar. Om det gör ont? Nej det är bara bedövnings sprutorna som gjorde ont. Man känner ingenting.

Sen får man temporära tänder som man bara har nån dag eller två.

Här för att sätta in mina nya tänder!

Och här var det klart! Fyfan vad lycklig jag är!

Sen frukost dagen efter! Visst gör tänderna mycket skillnad?

(Visited 18 254 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Corona november 12, 2020 at 10:05 e m

    Men nej Paulina, vad har du gjort? Har du permanent förstört dit gamla JÄTTEFINA smile för att se ut som Anna Book? Snälla.. du måste sluta med alla ingrepp nu. Du har blivit blind och tappat kontrollen, snälla sluta innan du det blir för sent!!!!!!!

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *