Underkläder för alla storlekar

I samarbete med feminint.se

Det här inlägget kommer jag att hylla våran kropp. Alltså kvinnokroppen och prata lite om komplex för kroppen. Jag har faktiskt nästan alltid älskat min kropp, det är nu på senare år som det har blivit så mycket måsten om att man ”måste ha kurvor”. Förut så skulle man ”bara vara smal” och det räckte, sen skulle man ha stora tuttar, sen så skulle man vara tränad, sen helt plötsligt så skulle man ha kurvor. Och det blev helt plötsligt ute att ha en smal kropp. Jag har fått utstå SÅ mycket dumma kommentarer bara dem 3 senaste åren om min kropp. Att jag inte har någon rumpa, ”formlös” osv. Så mycket så att jag faktiskt tänkt på att köpa mig en rumpa. För så lätt är det idag. Men sen senaste året så har jag faktiskt bara försökt att gilla min smala lilla kropp. För nu är det ju i stort sätt mer ”okej”(missta mig inte fel ALLA STORLEKAR ÄR VACKRA) än att ha en så kallad normkropp.

Att det tog mig 27 år att lära mig att det är okej att se ut hur som helst. Jag tycker på riktigt att alla kroppar är viktiga och även om sociala medier har fått oss att jämföra oss med andra och hata våra kroppar. Så vill jag hylla alla kroppsaktivister som också fått oss kvinnor att älska våra flaws. Jag tycker att bristningar är sexigt, jag tycker att ett par hängiga brön är mysigt, jag tycker att ALLT är snyggt. Det är ändå någonting bra som sociala medier lärt oss. Och att vi får se avklädda kroppar i alla former och storlekar.

Därför tänkte jag passa på att tipsa om feminint.se som är en hemsida som har underkläder för ALLA kvinnor. Har du tillexmpel en ovanlig BH-storlek. Inga problem där finns allt. Dem har rådgivning med  underklädesexperter som hjälper dig  dig rätt bland bh-storlekar, märken, bh-modeller, trosor, stringtrosor, shapewear, badkläder och bikini. Så dem har verkligen underkläder för kvinnor i alla former!

 

 

(Visited 726 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *