Bloggandet ?

Japp jag försöker väl inte för mycket ? Är det lagom eller ser det ut som en simpel blogg ? Ja det kan man undra. Varför läser just du min blogg ? Och kommenterar du elaka saker ? Och ibland så kan jag sitta och tänka på varför ni inte kommenterar speciellt mycket. Te.x som min kära vän Louise, hennes blogg är verkligen skit fin och superduper bra ! Men hon har inte ens hälften så mycket besökare som jag har ? Men endå så lägger hon in en bild på h&ms nya kollektionsbild, och så får hon pang&bom plötsligt 160 kommentarer. Och jag nöjer mig med trettio st kommentarer, men aja. Är min blogg så patetisk så att ni ramalr av stolen av skratt efter varje gång ni kollar in den ? Eller är den bara allmänt tråkig ?! För kommentarer är bra, och kommentarer borde man ha. Och en liten åsikt skulle väl inte skada ? Hehe..

(Visited 1 times, 1 visits today)

33 Comments

 1. erica februari 27, 2009 at 5:18 f m

  för din blogg är bra. även fast det är otroligt pinsamt av dej när du skriver att du är så mycket bättre och snyggare om andra men jag gillar det du skriver annars, du är smart osv. men dessie,usch nej.

  din blogg är bra.

  haha är du också vaken nu ? vaken hela natten eller?

  Reply
 2. Anonym februari 27, 2009 at 5:26 f m

  ffe

  Reply
 3. Anonym februari 27, 2009 at 5:39 f m

  det är jobbigt att kommentera, och ibland finns de inge speciellt man vill framföra heller

  Reply
 4. Leonora februari 27, 2009 at 5:43 f m

  Godmorgon 🙂

  allt väl?

  Reply
 5. PAOW ÄR BÄST :) februari 27, 2009 at 6:03 f m

  jag tycker att det är synd att folk måste hacka på dej hela tiden om allt! elr jag tycker syn om dej, att folk hackar på dej hela tiden, men du värkar vara så jävla stark hela tiden! du är grym, jag skulle aldrig klara av att folk hackade på mej hela tiden, men det handlar nog om självförtroendet. du har ett jävligt starkt! stå på dej. jag värkligen älskar din blogg, tycker att det är skit skön att läsa. fortsätt som du gör och skit i alla nolifers som bara måååste komma på ngt dåligt med dej, men själv så ser ja inget negativt alls. du vet bäst själv vem du är!

  Reply
 6. Anonym februari 27, 2009 at 7:59 f m

  nej din blogg är skitbra,! jag vet inte varför med den bara e det

  Reply
 7. Josefine februari 27, 2009 at 8:01 f m

  läser din för tycker den är bra, och kul att du skriver ofta och är ärlig. Jag kommenterar inte elaka saker för om jag ska hålla på att klaga på dig varför då ens lägga ner tid att läsa den 🙂

  Reply
 8. sofie februari 27, 2009 at 9:23 f m

  Kommentarer är aldrig fel =)

  Reply
 9. Josefine februari 27, 2009 at 9:26 f m

  jag ska vara helt ärlig nu. i början när jag första gången såg en video på dig och dessie så höll jag verkligen på att dö av gapskratt, tyckte ni var så otroooligt töntiga och omogna. men den videon fick också mig att börja läsa era bloggar och med tiden så ändrade jag uppfattning. til det bättre faktiskt! jag kan inte säga att jag inte fortf kan tycka ni är lite fjortisar för det är ni 😉 men ni är det på ett underhållande sätt. och du skriver faktiskt oftast bra och intressanta saker. inte bara massa skit liksom. och jag tror helt klart att alla kommer fortsätta läsa din blogg precis lika mycket när du är i thailand, om inte mer. Jag kommer iaf fortsätta läsa och hoppas på fler skratt från era videos 😉 och nej, jag kommenterar inte elakt, slöseri med tid. så nu vet du vad jag tycker 😀

  Reply
 10. helene februari 27, 2009 at 9:42 f m

  nej din blogg e inte patetisk! den är bra, jag tycker det är kul att du skriver personligt för då blir det intressant att läsa =) Jag tror inte heller att alla som kommenterar elakt är avundsjuka, vissa kanske vill förändra dig på nått sett? Men alla måste ju få va som dom vill vara!

  Reply
 11. Nicole februari 27, 2009 at 10:02 f m

  Ärligt talat nu va .. I början , typ första gången jag tittade på din blogg tänkte jag omg hur orkar dom . Typ så tänkte jag men nu när jag har börjt läsat den mer och mer , då förstår jag hur jävla jobbigt det är att alla tänker så om dig typ , jag menar du är som an vanlig tjej som bor i Stockholm . Jag älskar bloggen nu , och älskar din hemligheter i ditt liv , fortsätt såhäär Paulina . Jag skriver faktiskt inga elaka kommentarer det är bara omoget att göra det och de står oftast från "anonym" så det tycker jag är patetiskt att göra bara .. Varför ens titta på din blogg om dom nu tyckers så liksom? .. Aja nog med mig 😉

  Din blogg har en framtid !

  Reply
 12. Melissa februari 27, 2009 at 10:20 f m

  jag diggar din blogg totalt, helt enkelt en av dem bästa, yo go girl, för du gör liksom din egen grej, liksom du har as bra klädsmak och verkar ha det jätteroligt varje dag dessutom är du verkligen grymt söt 🙂

  Reply
 13. Linnea februari 27, 2009 at 10:21 f m

  Jag gillar din blogg för du är ärlig och visar ett supersjälvförtroende!

  Reply
 14. Nathalie<3 februari 27, 2009 at 10:53 f m

  Ja, verkligen sjukt bra blogg.

  Och som sagt, för ditt bra själv för troende och själv för att du lägger in dem där små humor snuttarna:

  – Eller är den så trokig att ni bara ramlar av stolen av skratt.

  Sånt får iaf mig att le ibland, haha :d

  Reply
 15. emma . februari 27, 2009 at 10:58 f m

  jag läser din blogg för att den är riktigt bra och inte sådär tråkig som andras , du bjuder på dej själv och din blogg är oftast riktigt rolig å läsa =)

  Reply
 16. Anonym februari 27, 2009 at 11:03 f m

  bästa bloggen, du är dig själv:)

  Reply
 17. elina februari 27, 2009 at 11:18 f m

  i början tyckte jag inte alls om din blogg… tyckte att ni verkade vara väldigt "omogna", eller vad jag nu ska säga.

  Men sen vet jag inte vad som hände, jag blev tvungen att läsa varje dag.

  Det är roligt med människor som vet hur andra ser på dem, och ändå kör på.

  Det är väl som du säger: folk är beroende av ditt liv.

  Reply
 18. Anonym februari 27, 2009 at 11:43 f m

  "Är min blogg så patetisk så att ni ramalr av stolen av skratt efter varje gång ni kollar in den ?"

  HUVUDET RÄTT PÅ SPIKEN HÖRRU

  Reply
 19. Anonym februari 27, 2009 at 12:13 e m

  nej din blogg är skit bra. den är varken tråkig eller patetisk. men man har märkt att dina och dessies komentarer har minskat. det kanske beror på att folk har sagt deras "åsikter" om er redan. jag vet att ni är väääälidigt mångas favvo-bloggare. och du skriver mognare än dessie. fortsätt så :)<3

  Reply
 20. Anonym februari 27, 2009 at 12:29 e m

  tycker den är bra för det är intressant att läsa om stockholms ungdomar och sen är du och dessie skiiiiitroliga hahaha 😀

  Reply
 21. Anonym februari 27, 2009 at 12:36 e m

  den är bra, men ibland kan den bli tråkigt när du tex skriver två inlägg på en dag…

  Reply
 22. ellen februari 27, 2009 at 12:46 e m

  jag tycker din blogg är bra (: för du bjuder på dig själv! och det är sjukt kul när du uppdaterar mycket, du skriver mycket typ..privat? haha. men det är kul att läsa! fortsätt bara uppdatera flitigt:) och nej, jag brukar inte kommentera elaka kommentarer, jag brukar inte kommentera alls! 😛

  Reply
 23. HANNAMÄRTA februari 27, 2009 at 12:52 e m

  varför tjatar du så jävla mycket om varför vi läser din blogg? fan, det finns ju femhundrasjuttioåtta inlägg om det. men eftersom du spyr tjatinlägg så ska jag ge dig de flesta anledningar till varför folk läser din blogg.

  folk tycker det är kul att läsa om ungdomar som skämmer ut sig

  folk tycker att det är intressant att läsa om dig och ditt liv

  folk vill känna sig överlägsna

  folk vill ha någon/något att hacka på, och där paow, blev du det bästa objektet.

  brutal ärlighet. ciao.

  Reply
 24. Anonym februari 27, 2009 at 2:13 e m

  folk tycker att din blogg är bra för att du är så otroligt jävla blåst. och folk gillar skandaler, därför har du många besökare inte för att du annars är särskilt intressant.

  Reply
 25. dumbo februari 27, 2009 at 3:40 e m

  jag har faktiskt ingen aning varför jag läser din blogg, jag tycker väl att den är rolig och intressant. jag kommenterar aldrig elaka saker på någons blogg, inte din heller. jag tycker att det är fegt och onödigt att tracka på andra via datorn -.-

  Reply
 26. Calie februari 27, 2009 at 7:07 e m

  Du klagar på folk som klagar, sen ber du om en åsikt?

  Här ska du få min åsikt om du nu så snällt ber om en.

  Du är pimsam! Du och Dessie bråkade som fan, sen blir ni sams huxflux. Kan det vara för att få läsare och komentarer? Hela skiten var fejkat och det är pinsamt. Inse fakta. Ni är inte ett dugg intressanta, ni är pinsamma och det är vad folk gillar. Att ni skämmer ut er inför svenska folket (dom som är knöppa nog att läsa bloggen) Nu är det ju tyvärr så att jag också har läst bloggen och fine, jag kallar mig själv knäpp. Men det går inte att sluta skratta åt erat pinsamma betende! Jag förstår inte vad det är som är kul i att få komentarer om att ni är fjortisar, och mer än hälften är elaka komentarer… Fan kan ni inte vara fjortisar i eran egen värld och sluta dela med er av någon vi andra skiter i?! Ni vill bara ha uppmärksamhet och tyvärr lyckas ni ju ganska bra genom fejkat betende, och genom att inte vara er själva. Inse att ni inte är kända, ni kommer aldrig bli stora! Det enda som var intressant var ert fejkade lilla bråk. men vad är ni nu? Ni kommer aldrig bli Blondinbella eller Kenza… Mupp!

  Reply
 27. Anonym februari 27, 2009 at 7:15 e m

  jag läser din blogg för att jag tycker den är bra helt enkelt 🙂 många bilder, osv. det är roligt att läsa då ! 🙂

  Reply
 28. J februari 27, 2009 at 10:12 e m

  jag älsakr din blogg,mera video klipp när du pratar vill jag se och jag älskar utseendefixering så emr sånt 😉

  Reply
 29. Jonna februari 27, 2009 at 11:38 e m

  Jo jag tror folk garvar av skratt när de ser din blogg ibland, jag har gjort de någon av de få gånger jag läst den. Kanske e de för du har varit stockholm STÖRSTA fjoris och en massa tycker du är slampig och horig. Själv vet jag inte, du kanske är en fin och rolig människa. Men lite roligt är det och läsa din blogg för att den e lite pattetisk.

  Reply
 30. Anonym februari 28, 2009 at 1:04 f m

  tycker om din blogg sjukt mycket, finns många anledningar till varför. bla att du e otroligt ärlig, du verkar va en otroligt härlig människa din glädje smittar lixom, söt e du också och jag gillar att du vågar stå för vem du e och inte är rädd för att visa dej utan smink då och då, gillar också att du har bra uppdatering. och bra att du gör mycket video inlägg, måste också säga att jag e grymt avundsjuk på din röst, du har sjukt fin röst! fortsätt som du gör och skit i alla avundsjuka idioter (; <333

  Reply
 31. Sanna februari 28, 2009 at 10:35 f m

  Din blogg är rolig att läsa och du skriver om roliga saker (förutom dessie), men ibland är du riktigt patetisk.

  Reply
 32. nikita mars 1, 2009 at 6:58 e m

  jag läser din blogg för att liksom det är något jag vill, jag tykcer det är kul att läsa den annars hade jag inte gjort det.

  och allal som kommenterar anonymt är juh bara omogna.

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *