Maria. enda filmen ni lär få se på henne i nyktert tillstånd

Ni som följer min blogg har nog sett vid ett vistt antal tillfällen att jag skrivit om en brud som heter Maria, och den lilla tjejn vääääägrar att vara med på bilde (?) Förstår inte varför för att hon är verkligen skit söt ! Och hur snäll som helst, faktikst en av dom få människor som jag tycker om ritkgit mycket ! Ska åka till skärholmen och träffa henne imorogn, men just nu mår jag verkligen inte bra. Har ont i huvudet och en otlig smärta  halsen och är täppt i näsan som f*n. Noot good, för jag måste ju säga hejdå till min älskade maria imrogn. Det lär nog inte bli ngt festande. Men en hejdåkram kan väl inte skada.
Och hära var vi när jag shoppade och maria som är galen i brittan, föröskte dansa som henne. Men märkte inte att jag filmade hihi:)
Så ni får lova att inte säga något till henne om det hära. Schhhh !

(Visited 10 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. emma . februari 27, 2009 at 10:55 f m

  HAHAHHAHA XD

  Reply
 2. hanna februari 27, 2009 at 1:20 e m

  vadå dricker hon mycket annars?

  Reply
 3. Micaela februari 27, 2009 at 5:49 e m

  Nej va pinsam

  Reply
 4. Sanna februari 28, 2009 at 10:34 f m

  Haha 🙂 humor <3

  Reply
 5. britney april 12, 2009 at 4:59 e m

  hahahha,jag knullar er alla yaa!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *