Gårdagen

Träffade David smurfen och lee-michaela igår. Och dom skulle tydligen kröka. Men inte jag eller Dessie, för att dricka är så överskattat. Fina flickor dricker inte, thats it ! 🙂
Sen så satte dom sig upp på ett berg i slussen och skulle leta fest. Men dom hittade tyvärr ingen, och Alex som var vääääääldigt "alkohliserad" enligt han. Haha, så vi drog till gullmarsplan och Dessie ringde till David och han bad oss komma till krusboda. Så jag Desirée och Alexander åkte till trollbäckenscentrum och jag och Dessie råkade gå på bussen och dom hann inte med (?) Så dom blev inte sådära jätte glada driekt, hehe förlåt. Så vi tod bussen till tyresö centrum, sen dära dog dessies mobil och vi hade ingenting att göra. Så vi bestämde oss för att åka hem, tråkigt nog. Men på bussen så satt Angelicka (min barndomskompis kompis) och dom skulle på fest. Så hon gav sin mobil till mig och frågade om vi ville åka med. Och självklart ville vi det, klockan var ju endå bara 11 ! Så när vi väl gick av vid klenavägen så väntade Natali och Frida på oss dära. Sen så började vi gå och gå och gå och gå. Och stackars Dessie höll på att frysa ijhäl. För hon hade mina klackskor me öppen tå ett par tunna strumpxor en vanlig långärmad tröja och en väst. Sen så när vi väl kom fram så var festen helt spårad och polisen var dära. Sen så gick Dessie iväg och kissade med några tjejer som gav henne vantar och kramade om henen. Sen när jag kommer tillbaka med Natali så står det en jätte gullig kille som hjälpte dessie och hon fick låna hans jacka, så han följde med oss till bussen. Jätte snällt av hnm faktikst. Sen så när vi väl gick på bussen så kom en kille från min gamla skola på (?) haha han bor i skräholmen och var i tyresö ? Haha skumt, men som vanligt så började Dessie ragga. Haha så skön. Sen så gick vi av och åkte hem till mig, så käkade vi mackor och burrad ner oss i täcket som två st ispinnar. Haha, 🙂


Posted in: Livsstil
Kommentarer (71)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *