feest

Sitter och läser fjortisbellas blogg, och hon hittar på en massa skit. Och seriöst, jag som trodde att jag var kort men hon är runt 1,50 ?. Haha ska jag skratta eller gråta ? Dessie snodde hennes ligg och efter det blev hon lack, och det första(och pass på att jag är barndomsvän med henne, så kan jag bara säga. En gång falsk ALLTID falsk) man hörde utav henne var "ååååh jag läser eran blogg, den är fett bra" haha och sen så läser man hennes blogg. Snacka om att hitta på. Och innan vi åkte till festen så var hon "full" sen 7 timmar senare var hon fortfarande full ? Hur går det ihop ? Haha vilken liten slampa. Aja igår så gick vi ut runt kl 9, lite sent. Sen så åkte vi och träffade Natali och Sandra och vi åkte runt och raggade fest, för vem orkar vara ute och frysa ? Så vi hittade en i jordbro. Fast det var mer att någon satt och spelade tvspel, men när paulina & desiree kommer då är festen igång fyfan ! 🙂 Så vi var dära i ett par timmar, innan min pappa som var mindre glad på mig för att jag hade druckit, hehe… Så han tog min mobil + för att min teleräkning låg på runt 3500 hehe.. Inte så bra, förlåt.. Men festen var väl rätt så lyckad, stackars dom som får städa idag annars. Så jag och Dessie vaknade runt kl halv 2. Men nu ska  vi ta ett bad och sen gå ut och Träffa natali, och för att kika in henen blogg så klicka hära. Och lilla bella, förlåt för att du inte fick någon läkning till din blogg, men tyvärr du kommer endå aldrig att bli något. Bara en liten randombloggare, (bilderna kommer en annan gång)

Posted in: Livsstil
Kommentarer (28)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *