feest

Sitter och läser fjortisbellas blogg, och hon hittar på en massa skit. Och seriöst, jag som trodde att jag var kort men hon är runt 1,50 ?. Haha ska jag skratta eller gråta ? Dessie snodde hennes ligg och efter det blev hon lack, och det första(och pass på att jag är barndomsvän med henne, så kan jag bara säga. En gång falsk ALLTID falsk) man hörde utav henne var "ååååh jag läser eran blogg, den är fett bra" haha och sen så läser man hennes blogg. Snacka om att hitta på. Och innan vi åkte till festen så var hon "full" sen 7 timmar senare var hon fortfarande full ? Hur går det ihop ? Haha vilken liten slampa. Aja igår så gick vi ut runt kl 9, lite sent. Sen så åkte vi och träffade Natali och Sandra och vi åkte runt och raggade fest, för vem orkar vara ute och frysa ? Så vi hittade en i jordbro. Fast det var mer att någon satt och spelade tvspel, men när paulina & desiree kommer då är festen igång fyfan ! 🙂 Så vi var dära i ett par timmar, innan min pappa som var mindre glad på mig för att jag hade druckit, hehe… Så han tog min mobil + för att min teleräkning låg på runt 3500 hehe.. Inte så bra, förlåt.. Men festen var väl rätt så lyckad, stackars dom som får städa idag annars. Så jag och Dessie vaknade runt kl halv 2. Men nu ska  vi ta ett bad och sen gå ut och Träffa natali, och för att kika in henen blogg så klicka hära. Och lilla bella, förlåt för att du inte fick någon läkning till din blogg, men tyvärr du kommer endå aldrig att bli något. Bara en liten randombloggare, (bilderna kommer en annan gång)

(Visited 21 times, 1 visits today)

28 Comments

 1. erica februari 22, 2009 at 4:16 e m

  men palla. jag har varit full i sju timmar hahahah shit asså, och palla kalla någon slampa för en sådan sak. så omoget

  Reply
 2. carolinhe ♥ februari 22, 2009 at 4:22 e m

  väx upp din äckliga lilla fjortis!!

  Reply
 3. hanna februari 22, 2009 at 4:34 e m

  vad är hennes blogg jag vill veta

  Reply
 4. Anonym februari 22, 2009 at 4:39 e m

  om du så tycker att att hon e falsk så vrf har o

  hon dubbelt så mykt kontakter än dig, varför har hon så många fler vänner än dig, varför har hon fler vänner än du någonsin kmr få snälla du ska växa upp om hon e falsk vrf läser alla hennes blogg, och alla säger att man dömer inte på utsidan vafan gör ni nu? väx upp alla som kommenterar, lär känna henne först!

  Reply
 5. Anonym februari 22, 2009 at 4:40 e m

  älskar din blogg

  Reply
 6. Alexandra J februari 22, 2009 at 5:03 e m

  "Dessie snodde hennes ligg" HAHAHAHA ni skämmer ut er så det är pinsamt, fan vilken underhållning ni ger oss !!!

  Reply
 7. Anonym februari 22, 2009 at 5:12 e m

  När jag läser allas kommentarer och hur elaka vissa är så förstår jag inte hur du orkar. Jag tycker din blogg är intressant. För du visar verkligen att man ska vara sig själv och inte ta skit. Man blir på något sett stark själv genom att läsa din blogg. Du utstrålar självförtroende och att man ska köra sitt eget rejs. Jag vet inte hur jag ska säga. Keep going! Puss

  Reply
 8. Ellie februari 22, 2009 at 5:19 e m

  vad har längden med saker att göra?

  Du skulle alltså inte kunna umgås med en kort person? :S Låter lite väl ytligt tycker jag.

  Reply
 9. anna februari 22, 2009 at 5:36 e m

  haahahaha herregud, jag är 148 cm lång (kort) men jag har jävligt mycket mer självrespekt än vad du någonsin kommer att ha, att ta hänsyn till andra människor är en egenskap som du verkar sakna, men som sagt, en dag växer väl du också upp 🙂

  Reply
 10. K februari 22, 2009 at 7:13 e m

  Konstigt att hon blir "lack" (irriterad/ledsen) om någon ligger med killen hon var intresserad av!?

  Reply
 11. bella februari 22, 2009 at 7:28 e m

  haha men nu äre ju så att jag INTE blev ledsen? Vad ska jag bli ledsen för, skit dessie går in på toan med ''mitt'' ragg som inte är mitt ragg 😉

  Reply
 12. O l i v i a februari 22, 2009 at 7:43 e m

  Det är inget fel med att vara kort!

  Reply
 13. a februari 22, 2009 at 7:49 e m

  vadå "dessie snodde hennes ligg"? är det inte dessie som är oskuld? lol. ni försäger er själva, jävla trasdockor.

  Reply
 14. els februari 22, 2009 at 8:24 e m

  shoo , jag tycker du ska ha nåra bilder på dej i headern , och nån neon rosa och svart bakgrunds bild till hela skiten. för du e typ en rockigare veriasion av dessiry eller vad fan hon nu heter, för du ville ju ha tips av ´vad som gör din blogg bättre?

  Reply
 15. Anonym februari 22, 2009 at 8:27 e m

  har inget emot dej men måste bara säga, vadfan spelar längden för roll? de va väl lite onödigt kanske. jag är 156 och har hört massor folk som är avundsjuka för dom också vill vara korta

  Reply
 16. Therese februari 22, 2009 at 8:38 e m

  "Fina flickor dricker inte, thats it ! :)"

  "Så vi var dära i ett par timmar, innan min pappa som var mindre glad på mig för att jag hade druckit, hehe… "

  Alltså är du inte en fin flicka? 🙂

  Reply
 17. moa februari 22, 2009 at 8:51 e m

  haha så du var inte en randombloggare innan då? :p tss.. din blogg är populär bara för att kissie länkade till den

  Reply
 18. E februari 22, 2009 at 9:13 e m

  haha okey? du skrev ju senast igår/förrgår att ni inte dricker.. hahahahahahahahahaahha

  Reply
 19. Carro februari 22, 2009 at 9:21 e m

  Palla bry sig om hon är nån fucking randombloggare, du va ju fan exakt lika dan innan eller hur? Hon kanske skriver för att det är kul eller hur?

  Bella kan ju fan få så jävla mycket bättre än den där dessie som har hundra lager brunkräm och har brösten uppe vid hakan! och fortf säger att hon inte är fjortis, väx upp tjejen. Man läser din blogg för att den är sjukt patetisk inte för att man "tycker om dig". Att vissa en ser upp till dig är sjukt, du kränker ju ner andra.

  Reply
 20. J,H februari 22, 2009 at 11:44 e m

  hahaha för några dagar sen, sa du att du inte dricker, "fina flickor dricker inte, that's it (: ! " nähe nyss skrev du, "Så vi var dära i ett par timmar, innan min pappa som var mindre glad på mig för att jag hade druckit, hehe… " snälla säg bara hur det är, att du är en hora, att du dricker, att du har klamydia & massa annat (: och att du går på sofia distans, ja det är väl för att alla dom du sålt dig till, ska se dig. HAHA omg jag dör.

  Reply
 21. J,H februari 22, 2009 at 11:45 e m

  jävla hycklare

  Reply
 22. lovelivelaugh.blogg.se februari 23, 2009 at 12:11 f m

  vafan e det du säger om bella egentligeen? du stog fan helt jävla naken i festen när du knullat med sebbe & alla såg det?? du e en slampa vafan du hade känt honom i en halvtimme?, ge dej alla vi tkr du e en smal liten anorexia hora, håll dig borta

  Reply
 23. swan februari 23, 2009 at 12:11 f m

  Hej paulina:) swan här om du kommer ihåg mej från igår , jag tycker inte att ni ska snacka skit om bella. Puss swan

  Reply
 24. bella februari 23, 2009 at 2:35 e m

  haha du blir bara så jävla ägd av dej själv paulina!

  Reply
 25. melindaa februari 23, 2009 at 7:33 e m

  1,50? hon ser länger ut än mig iaf på bilden i sin header där hon står och jag e 1,63?

  så va snackar du om

  Reply
 26. Andrea februari 23, 2009 at 9:35 e m

  Haha, det är ju lätt att vara full över 7 timmar, just keep drinking it.

  Reply
 27. Anonym februari 25, 2009 at 3:30 e m

  & du är INTE fjortis, eller? :s

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *