good

Jag har alltid tänkt på en sak, man hatar oftast folk i högre ställning en en själv ? Folk är så jävla avunsjuka och så beronde utav mitt liv, visst vi har våra smörare. Men både jag och Dessie är hala som ålar. Vi låter ingen skippra igenom vårat liv, eller få veta våra mörkaste hemligheter. Att ha sex eller strula med någon det är bara ytligt, om folk visste vad som döljer sig bakom allt. Då hade det vart någonting att skriva om. Ni vet ingenting om min bakrund, och inte heller om Desirées. Och det man inte vet någonting om ska man inte heller prata om, man kan tro på det. Och jag kan nästan lova att fjortisbella blir minst lika glad som jag och dessie blev när alexandra skrev om oss. Vi är en ställning under Alexandra, och du är en ställning under oss. En vanlig simpel underklass människa. Som snackar skit och hoppas på en länkning så att din blogg kan bli stor. Så alla ni som har ett rykte, eller något liknade.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (33)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *