good

Jag har alltid tänkt på en sak, man hatar oftast folk i högre ställning en en själv ? Folk är så jävla avunsjuka och så beronde utav mitt liv, visst vi har våra smörare. Men både jag och Dessie är hala som ålar. Vi låter ingen skippra igenom vårat liv, eller få veta våra mörkaste hemligheter. Att ha sex eller strula med någon det är bara ytligt, om folk visste vad som döljer sig bakom allt. Då hade det vart någonting att skriva om. Ni vet ingenting om min bakrund, och inte heller om Desirées. Och det man inte vet någonting om ska man inte heller prata om, man kan tro på det. Och jag kan nästan lova att fjortisbella blir minst lika glad som jag och dessie blev när alexandra skrev om oss. Vi är en ställning under Alexandra, och du är en ställning under oss. En vanlig simpel underklass människa. Som snackar skit och hoppas på en länkning så att din blogg kan bli stor. Så alla ni som har ett rykte, eller något liknade.

(Visited 1 times, 1 visits today)

33 Comments

 1. tove februari 22, 2009 at 4:40 e m

  "En vanlig simpel underklass människa"?

  Ska man ta det som ett tecken på att du ser

  ner på folk som har mindre pengar än dig eller?

  Ojojoj…

  Reply
 2. emina februari 22, 2009 at 4:42 e m

  JAG ÄR BLOOOOOND !!! KOLLA I MIN BLOGG JAG HAR ÄNTLIGEN BLIIIVIT EN FJOOOORTIIIIZZZ OMG HEHEHEHEHE !!

  Reply
 3. Issa februari 22, 2009 at 4:52 e m

  hahahahahahahahahahha, jaaag dör av skratt !! Gud så sorlig du och den där andra push up bruden är , hahahaha. "vilken slampa asså, hon va full i 7 timmar" hahahahah, garvar ihjäl mig! du är la 14 ? du vet ju ingenting om hur det är på fester verkar det som, och så vet jag inte hur ni sminkar er, gosh, haha. jaja, kul o läsa bloggen, skrattar ju som fan 😀

  Reply
 4. carolinhe ♥ februari 22, 2009 at 4:54 e m

  hahhahaha så patetiska, väx upp 😀

  Reply
 5. Anonym februari 22, 2009 at 4:58 e m

  aa jag är underklass och jag skäms inte 🙂

  Reply
 6. Anonym februari 22, 2009 at 4:58 e m

  "Vi är en ställning under Alexandra, och du är en ställning under oss" den meningen fattade jag inte riktigt 😛 men tycker att ni bara ska skita i dem, för annars tror folk att ni tar åt er.

  Reply
 7. erica februari 22, 2009 at 5:04 e m

  "En vanlig simpel underklass människa"?!

  Så folk med mindre pengar är underklassade? jag förstår inte, ni har inte så mycket mer pengar än oss och endå, är man inte värd att visas i samma rum som er nu eller? haha.

  Jag gillade din blogg men nu är det bara patetiska fjortis inlägg om hur mycket snyggare och bättre ni är, som ni faktis inte är. jag är inte avis som du tror, jag tror ingen är avis faktis men ni kan väll fortsätta försöka intala er själva det, fjortisar.

  Reply
 8. Anonym februari 22, 2009 at 5:07 e m

  gillar din blogg =)

  Reply
 9. -.- februari 22, 2009 at 5:09 e m

  Jag hatar inte dej elr paulina , men jag stör mej så jävla mycket på att ni själva snackar om folk som tycker dom är bättre än alla andra, men ni själva tycker ni är guld och alla andra är silver.

  Ni fattar inte hur mycket ni förlorar på att vara så egotripade, alltså fatta att folk kommer alltid komma ihåg Paulina& Dessire som två blodiner som strävade efter uppmärksahmhet när dom var tonåringar, hahah fett synd för er om det går åt helvete för er att få jobb. Ni har ju typ inga betyg så då kommer ni ångra er så jävla mycket, bara för att vi ville vara det ni anser " är coola" nu. What goes around comes around. så ha en lyckad karriär! haha jag vet att jag kommer få en, vet att ni kanske, kanske kommer sluta på mcdonalds hahahaha! om ens de… 🙂

  Reply
 10. Ellie februari 22, 2009 at 5:11 e m

  snälla sluta håll på. både din och dessies blogg var bättre innan ni börjde skriva hur jävla mycket bättre ni är än andra, visst man ska ha självförtroende och vi har fattat att ni har det, så det räcker nu. Det gick lite för långt när du skrev "En vanlig simpel underklassmänniska", Kan tänka mig att du har ganska många läsare som är "underklassmänniskor" bl.a jag. Och jag älskade din blogg, har varit ett dagligt nöje för mig, men nu blev det för mycket.

  Reply
 11. Anonym februari 22, 2009 at 5:24 e m

  underklass människor ? hörru tänk innan du öppnar käften

  Reply
 12. Anonym februari 22, 2009 at 5:28 e m

  Är inte du fjortis själv då?

  Reply
 13. Sofia februari 22, 2009 at 5:28 e m

  Du har jätte fin blogg tycker jag, Hur fick du den så känd?

  Reply
 14. Malin Sofia februari 22, 2009 at 5:32 e m

  Finns det intresse bland alla bloggare för en stor bloggträff i sommar? Meddela isåfall mig, jag håller på och undersöker möjligheterna att hyra festlokal i Stockholm. Vi snackar 3-rätters middag och röd matta. Låter det skoj? Let me know!

  Reply
 15. Astrid februari 22, 2009 at 5:41 e m

  vill du gå på modevisning? kolla då in min blogg!

  Reply
 16. Wraith februari 22, 2009 at 5:41 e m

  Du-kan-inte-ha-MVG-i-svenska.

  Reply
 17. Anonym februari 22, 2009 at 5:42 e m

  Yeeee , go fore it bruden!!!

  Reply
 18. sassa februari 22, 2009 at 5:42 e m

  Yeeee , go fore it bruden!!!

  Reply
 19. Fru undermänniska februari 22, 2009 at 5:48 e m

  Alla måste akta sig för de nya virusen så kallade pao ching chong och desi-diarré!

  Dessa virus kan ge en irritation och mycket mer. Be careful people!

  Reply
 20. g februari 22, 2009 at 5:56 e m

  ni är mycket mer än en ställning under alexandra 🙂

  Reply
 21. Irre februari 22, 2009 at 6:00 e m

  sorry Paow men du e underklass än många andra..pengar räknas inte i denna fråga utan snarare HUR MAN ÄR.

  ni vet inte så mycket av livet så ni kan inte hålla hög grad.

  vänta tills ni fyller 25!

  Reply
 22. Carolina februari 22, 2009 at 6:05 e m

  Jag är 24 år, här luktar det dubbelmoral låååååång väg.

  Reply
 23. p februari 22, 2009 at 6:19 e m

  din blogg ärger, skit i allt och alla andra. va fan skulle folk läsa din blogg för om dem inte på något sätt tycekr det är interesssant

  folk kanske tycker du är fjortis, och det vet du nog själv att du är. Men bara för de tbehöver du inte var ahelt blåst. Du är smart och jävlt duktig männsika. DIN BLOGG ÄGER OCH DU ÄGER. du vet helt eneklt hur man får en stor blogg

  Reply
 24. carru februari 22, 2009 at 6:36 e m

  hade du haft pengar så hade du gjort ngt åt det där håret ?

  Reply
 25. Melinda februari 22, 2009 at 6:39 e m

  MER VIDEOINLÄGG<3<3<3<3<3<3<3<3<33<<3

  Reply
 26. rebecca februari 22, 2009 at 6:49 e m

  men du är bäst och skriver bäst när du inte bryr dig om sånt här, visa att du inte bryr dig istället så lär hon bli knäckt, och då visar du också att de hon säger om dig inte alls är sant och absolut inget att då bry sig om, am I right?:)

  Reply
 27. Caroline februari 22, 2009 at 6:53 e m

  Hej hej! det är bara att säga till om du är intresserad av en ny bloggdesign. Jag har nämligen precis börjat lära mig och det skulle vara roligt att designa åt någon, för mig, okänd person 🙂 jag har designat min egen och jag kan göra efter dina önskemål 🙂

  Reply
 28. Josse februari 22, 2009 at 6:54 e m

  Läs min blogg! 🙂

  Den handlar om alltifrån mode till tvspel till dom senaste händelserna i en tuff 18årig tjejs liv! 🙂 Jag censurerar INTE några detaljer och INGEN kommer undan.. 😉

  Puss

  /Ingen vanlig Swensson

  Reply
 29. Dijana februari 22, 2009 at 6:56 e m

  Paulina det är bra keep it up!

  Jag gillar verkligen din blogg och du har så bra självförtroende det måste man ha!

  Jag tycker inte att du överdriver på ett sätt.

  Asså att tycka att du e bäst bla bla bla.

  kram från Dijana <3

  Reply
 30. jozze<3 februari 23, 2009 at 3:43 e m

  haha, patetiska människor som kommenterar andras synpunkter, är ni fem eller bara dumma i huvet?

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *