thailand

Som säkert alla redan vet så bär det av till thailand för mig på lördag. Om exat sex dagar, och nu tänker jag ge er lite förtidig inforamtion till er som undrar. Har fått ett antal kommentarer om hur det kommer att bli med mitt bloggande, och då kan jag redan säga på en gång. Att det kommer ta ett par dagar innan jag får igång internetet där nere. Men jag kan garanterat lova er en massa bilder dagligen ! Men jag kommer att blogga från internetcafé första dagarna, för det finns det gott om när vi landar i bangkok. Sen så fick jag ännu flera frågor om hur det blir med skolan, och jag har tagit det förut. Men varför inte ta det en gång till ? Jag har börjar i Sofia Distans, en skola som tillhör Sofiaskolan med en liknade läroplan och mål som i Sofia Distans. Det innebär alltså att man sitter inloggad på internet och man mailar över via ett speciellt pogram till lärarna. Där man mailar om man vill ha hjälp osv. Det är speciellt anpassat för elever med speciella behov om man är skoltrött eller om man bor utomlans. Dom har ungefär 700 elver överallt i hela värden. As grymt ! Och jag ska börja i skolan i "lilla svenska skolan" som ligger i koh lanta. Fast ska bara gå i den skolan runt 8 veckor ungefär, för vi ska hälsa på i bangkok också. Ska bli skit skönt att komma bort och jag åker dit för att jag vill, inte för att jag måste. Och självklart så kommer jag sakna alla, men jag kommer inte att lämna er. Jag lovar,avundsjuka va ;)?

Posted in: Livsstil
Kommentarer (80)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *