gårdgaens inköp

Okej bilden kanske är lite utmanade men alla har börst ? Fick inte till någon bra bild och den såg så liten ut, och den blev knölig och sånt dära. För min kamra är ju urladdad -.- så var tvungen att hålla upp den framför webben ..
Men erkänn att den var fin ? säg vad ni vill om bilden.
bhn h&m 129
Posted in: Livsstil
Kommentarer (74)
 • Sockersötan

  Se mitt inlägg om Dessie och Kissie i min blogg. Kissie är körd.

  http://malinwesten.blogg.se

 • eh?

  Alltså, snälla man brukar inte fota sina bröst och lägga ut på internet, hmm den ser typ alldelens förstor ut hade du en bh under eller nått? ett tips sluta fota din bröst….. du skämmer ut dig

 • Anonym

  attentionwh0re ?

 • Anonym

  Du kunde ju bara lagt bhn på golvet eller något och fotat istället för att fota sådära :S

 • fynda kläder

  Fynda billiga kläder i min blogg! 🙂

 • lisa,

  fin fin vart är den köpt ? 🙂

 • Carinadenfina

  Är det hjärtat som du vill visa upp eller vad menar du? Är det ett halsband?

 • A

  LAK LÅT HENNE GÖRA SOM HON VILL ÄCKLIGA FAN VAFAN E ERAT PROBLEM, HORUNGAR HELA BUNTEN, KNIP NÅN JÄVLA GÅNG ASSÅ

 • malin

  2009-02-06 @ 15:37:28

  URL: http://malinljunggren.blogg.se/

  Postat av: Mandy

  "utmanade", "börst", "kamra" .. grammatiken + bilden = Really classy .. :p tss

 • Anonym

  hahha din lilla hoooooe du kunde lagt den på golvet ? men du vill ju visa dina "bröst" host..

 • Anonym

  men snälla!!!

  läs texten innan ni kollar bilden. Hon förklarade ju att bilden inte blev bra så, skrynklig osv?! GE ER!. hon gör som hon vill okej?

  o sen så står det hy redab vart hon köpt , så slyta fråga!

 • Lottie

  OMG ? :O HON GÖR SOM HON VILL. KNÄPPT ATT FOTA BRÖSTEN, MEN OM DU VILL DET SÅ GÖR DET ! HARE BRA. PUSS & KRAM LOTTIE

 • Anonym

  Asså håll käften alla, hon gör inte som hon vill, hon e fan en jävöa kahpe !!!

  du har inte ens bröst din kahpe !!

 • Anonym

  håller med, du kunde bara ha lagt den på typ sängen elr golvet eller något och fota. det märks att du söker uppmärksamhet och dessutom var den ful.

 • Kevin

  Varför kallar ni varandra för bästiavän? Ni kallar ju säkert en främling för bästa vän? Speciellt på era PA-pressar där ni alltid skriver: " Jag älskar dig bästavan, du betyder allt för mig." Haha typsikt säger jag bara! Satans fjortisar med icke-bröst, nu är så fula!

  Ville bara tillägga att du inte ens har bröst, din hy är lite konstig och pricking :S

 • Anonym

  Riktigt classy du var(?) Utseendet, brösten, Bh stoppningen, gramatiken, helheten = AWKWARD!!

  Gumman du kunde ha lagt den på golvet och fotat. Detta är bara för att hjälpa dig förstå hur pinsamm du egentligen är.

  Du verkar lite lost… nog för att det var lite irrelevant men jag hoppas att du förstår vad jag menar.

  + att din BH var ful… konstig var den.

 • veronica

  har du börjat tänka på vilka typer av bilder du lägger ut nu oxå? trodde faktiskt att du hade färre hjärnceller än vad du egentligen har.. GRATTIS FJORTIS

 • Anonym

  eh ojdå lite väl överdrivet.. gillar din blogg men det där var lite mobbat + lilla gumman du har inte bröst och det hjälper inte att stoppa upp bh:n

 • Wraith

  Jag tycker personligen det där var onödigt.

  Jag förstår inte vad du är ute efter att uppnå.

 • MALIN

  har också en sån där BH ;D

 • Anonym

  haha ja shore, man lägger ju den på golvet om man vill fota den! det är ju uppenbart att hon vill visa tuttarna (?)

 • Anonym

  ps: så tror jag att man skulle se lättare om den låg på marken, usch 14 åringar som redan visar upp sig asså :S

 • Anonym

  Shit lägg ner å tracka alla kommer ändå se dom på sommaren i sommar det är precis samma sak som en bikini. Varför skämmas för något som är helt naturligt.

 • Anonym

  men man fotar ju för f*n inte sina bröst, din kurwa

 • Anonym

  men snälla herregud. jag visste att du har vart fjortis men jag trodde faktiskt att du hade mognat och lärt dej att ta bilder på sina äckliga små bröst och lägger ut dom i nån blogg är så fucking retarded…. kan du snälla växa upp

 • izabelle

  små bröst du har 🙂 puss!

 • Anonym

  Men sluta! Låt henne vad hon vill göra…Och jo hon har bröst, sååååå pinsamma ni e..

 • malin

  asså snälla, jag blir fan fett irriterad. hon skrev ju fan anledningen till att hon fottade som hon gjorde, och hon har ju förfan censurerat bilden med ett stort jävla hjärta och endå sitter ni där och ba "du har inte ens några bröst" asså.. hur moget är det? som om man själv kan bestämma hur stora bröst man har? men ett tips till er med ögon är att kolla på bilden i mitten av paulinas header.. har hon fortfarande "inga" bröst? idioter.

 • R

  hahahaha "hon skrev anledningen" Hon skrev ju bara så fattar ni väl era deadheads. attentionwhore. Hon vill alltså bara ha uppmärksamhet och det är pinsamt när hon endast trycker upp sina bröst.

 • Anonym

  Asså håll käften alla, hon gör inte som hon vill, hon e fan en jävöa kahpe !!!

  du har inte ens bröst din kahpe !!

  2009-02-06 @ 16:06:46

  riktigt moget, du tror inte att hon kan lista ut vad 'kahpe' betyder. håll käften och sköt dig själv!

 • lisa

  MEN VAD FAN ÄR DET MED ALLA? DET ÄR DEN MÄNSKLIGA KROPPEN, INGENTING ATT SKÄMMAS FÖR!

  OM EN KILLE HADE LAGT UT EN BILD MED BAR ÖVERKROPP HADE DET VARIT HELT OKEJ, MEN INTE OM EN TJEJ GÖR DET!? fan och ni tycker att vi ska leva i ett jämställt samhälle, fyfan skärp er!

  you go paulina!

 • Anonym

  lisa din jävla idiot kahpe, håll käften!

  asså ochhhhhhh, killar kan , de har inte tuttar, men de har tjjeer ,men ej paow hon har fan inga bröööst !

  O DU OCHHHH OM HON VET VA DE BETYDER ?!?!?! KAHPE = HORA,,OWOOOOOOOOOOOWOOOOOOOOWOWWWWWWWWWWW MOBBOFFER

 • L

  jag har en sån domär skit fina på 🙂 lycka till med bloggandet !

 • !!!!!!!!!!!!!!

  inte alls nått fel med att lägga ut en sån bild egentligen. asså snälla, killar lägger ut bilder på sina magar o bröst varje dag o varför får inte vi tjejer det?! bara för att vi har olika form på våra bröst än killar så betyder ju inte det att vi inte ska få lägga ut! men när vi gör så blir vi kallade hora slampa o allt o vafan varför? ni kallar ju inte killar det … -.-

 • Anonym

  tack, din blogg är oxå jättefin 🙂

 • Karolina

  Angående inlägget högre upp. En bh ska sitta sådär, den ska täcka iallafall nästan hela bröstet o inte sitta vid vårtan som de allra flestas gör. De flesta, säkert 90 procent av alla tjejer har en alldeles för liten storlek än vad man egentligen ska ha!

 • jennifer

  hhahahaha, ni är ju dumma på riktigt. paow är jättesöt, och ni måste ju erkänna att ni gärna vill titta på hennes bröst. och ni fattar ju att ju mer ni kommenterar, desto roligare blir det. man blir jätteglad för snälla kommentarer, men det är nästan roligare att få 'dumma' kommentarer. dessutom, om ni tycker att det är så fel ska ni bara sluta att läsa bloggen och sluta kommentera, det ni gör, är bara för hennes fördel. ju mer ni kommenterar, desto mer känd blir hennes blogg.

  men nu ska jag sluta snacka om rätt och fel.

  Du är jättesöt och rolig. Keep it up!!!

 • Anonym

  en sån bh har jag med 😀

 • Anonym

  och om hon vill visa sina bröst ? vafan e problemet ? alla tjejer har bröst , va stolt över hur ni ser ut istället , vafan kan man göra åt utseendet ? jo man kan förstora läpparna som kissie , men annars kan man ju inget göra ? om ni stör er så jävla mycke och kallar henne fjortis så kan ni ju lika gärna sluta läsa bloggen eller kommentera ? verkligen inget liv :s

 • jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjd

  fan va tragiskt trodde du hade tuttar men det var knappast någonting att komma med,

 • Anonym

  det är inge jävla problem med att hon vill visa sina bröst, men jag tycker JÄVLIGT synd om henne. alltså dom där ligger ute på internet ALLA kan komma åt dom och använda dom till vad som helst. jag vettefan vad dina föräldrar säger om det här. Dom är jävligt konstiga om dom inte bryr sig..

  men det där är inte okej! okej?

 • jenny

  köpte likadan i går faktiskt:) superfin. fast tyvärr märkte jag att den va lite förliten, men de går att leva med;)1

 • Denise

  Fyfan vilka aggressioner ni måste ha i er som kastar ut så mycket skit över varandra

 • Anonym

  ofta hon vill visa sina pattar när hon tilloch med täcker för dom med ett hjärta ^o) ni som kommenterar och klagar på henne är ju fan psykade.

 • Isi

  Den där är ju alldeles för stor för dig? Man ser ju att du har dragit ner den. Fanns det inte en mindre storlek eller?!?!

 • Anonym

  okeeej :S du hade ju annars bara kunnat ta kort på den på bordet eller inte över huve taget

  tror inte att det är speciellt många som är intresserade av vad du köpt för bh ? :s

 • Anonym

  tänk på att alla som vill kan se din bloggäckel gubbar , fyllosar , alla töntiga killar och tjejer , hela din släkt?? :s

 • Rebecka

  jag har likadan, och trosormna som hör till. så jävla fina.

 • Anonym

  hhaahah men lägg av

 • Mandana

  Jag har en låt till dig den går till såhär:

  HOOOEEEEEE, YOUZE A HOEEEEEE, I SAID THAT YOUZE A HOEEEEEEE!

 • Anonym

  äsch, du visar ingenting, du har täckt för, du står ju inte naken med löv för bröstvårterna, det är en helt annan sak det är som man har linne på dej, alla klagar på urringningar och grejer, men hur är det rätt att gå då ? vem bestämer om det är rätt att gå och visa mycket av brösten eller lite, eller med kort eller lång kjol,

  hur orkar folk ens sitta och kommentera så jävla onödiga kommentarer.. som att den är förstor, det kan man för fan inte se, för man ser bara bhn, det är ett stort fint hjärta ivägen för allt annat.

  men hörrni tjejer vad tycker ni ska vi bada med overall i sommar eller? annars kanske vi visar allt för mycket bröst och rumpa, suck jag får damp, skulle kunna skjuta alla som tycker att det här va en slampig bild. DET ÄR EN VANLIG BH SOM SITTER PÅ EN TJEJ ! SO WHAT LIKSOM !!?!!!?!?!?

 • ellie

  jag har en exakt likadan ;D

  hihi <3

 • Paulina/Peter

  Jag är stolt över dig min dotter, du har odlat fram lite rattar. De bra min lilla flicka.

 • Emelie

  jag tycker bilden var cool 🙂

 • OMG!

  HERREGUD!

  jävla hora asså! visa (det som ska se ut som) tuttar på internet! du är föfan nästan helt jävla platt asså! och till er som säger att man ska vara stolt över sin kropp; fine, men man lägger inte ut horiga bilder på nätet, jävla omogna töntar!

  och ill er som säger att killar visar överkroppen men ingen säger ngt, men det äör sähär, att kvinnor har 2 privata ställen som man "ska täcka". män har bara 1 privat ställe som han "ska täcka". och varför det är så har jag ingen aning om det bvara är så, tänk på det NOOOOOOOOOOOOOOOOBS!

  hate you HOOOOOOOOOOOOOOOOORA

 • Felicia

  Herre gud alla har inte alls bröst lilla gumman

 • nelly

  Jag har en exakt likadan, eller okej, 3 st. En svart, en rosa och så den vita ^^

 • mia

  den sämsta bortförklaringen jag hört. du kan lika gärna säga som det e; du ville ta kort på dina bröst.

 • Anonym

  Men snälla sluta klaga , det är hennes liv

  hennes blogg!

  ifall ni tycker att det är så jävla fel så behöver ni inte lägga er tid på att titta elr läsa.

  så håll käft!

 • Anonym

  Vadå? det paow gjorde var ju inte speciellt "horigt" alla har ju fan sett bröst, dom flesta har egna så chilla alla.

  ja tyckte bhn var skit gulli har nämligen en likadan hehe 🙂

 • sara

  Men gud vad töntiga alla är? hon visar inte upp brösten utan sin nya bh, hon har till och med cencurerat med ett hjärta, så att bara bh:n och hennes bröst som fyller ut dom syns. jag förstår inte vad grejen är med det hela?

  Hej paulina, du har en jättebra blogg. jag älskar den. fortsätt på ditt sätt och låt ingen påverka dig.

  puss.

 • MICKAELA

  wtf lägg bhn på golvet och fota bara -.- va e de svåra

 • Anonym

  men gud vad är det med alla ? om hon vill ta kort på sin bh när den sitter på eller inte så bestämmer ju hon de själv . hon vill kunna lägga ut bilder på hennes blogg utan att folk ska sitta och skriva elaka kommentarer . hon visar ju inte äns hennes bröst så vad är problemet ? det är samma sak som i hm katalogen tex när dem har bilder på underkläder , är dem horor för de då ? dem är ju modeller och visar upp olika sorters underkläder . ! som jag skrev hon gör väl vad hon vill . hon har ju till och med täckt för med ett stort hjärta för att hon inte vill att man ska se för mycket . hur fan tror ni hon känner sig när alla skriver taskiga saker hela tiden ? hennes bh är inte för stor . den sitter som den ska sitta , man ska inte ha en pytte liten storlek om den är för liten , hon kanske inte vill att hennes bröst ska se större ut än vad dem e ? alla ni som tar en för liten storlek ni har säkert jätte små bröst och vill att dem ska se större ut än vad dem gör . paulina du ska inte bry dig om vad dem skriver för det är bara bullshit . du har en jätte fin blogg . förresten fin bh 😉 <3

 • Anonym

  jag tycker alla här e sjukt töntiga, det e töntigt att skriva massa taskiga kommentaren och exakt lika töntigt att försvara henne. Och oxå töntigt av henne att ta kort på sina bröst och sen säga att det var för att den blev knölig.

 • daniellasalmi

  amen shit snälla hur orkar ni hålla på?:O shit ett par bröst, farligt va? hon har ju bh på sig och de är den hon vill visa, varför lägga den på golvet som någon skrev när man ändå använder den på bröste n?snacka om att va sjukt avundsjuka. låt henne läggga ut vilka bilder hon vill, de är ändå hennes blogg och ni som väljer att läsa den, right:)?

  du är as fin paulina föresten, och bhn va fin!:)

  älskar din blogg.

 • sofie

  asså sluta upp med att alltid köpa förstora BHar för att sedan stoppa upp så att dom ser större ut!-.- så jääävla clasy!-.-

  en hora är vad du kommer bli, en hora.

 • M.-

  vad är det skillnad om hon hade stått i en bikini lr i bh eller sportbh dom alla visar ju lika mycket hud! Men om ni tycker att hon är så "horig" och fjortis patetisk… VARFÖR LÄSER NI HENNES BLOGG DÅ?! Det gör ej till Livlösa patetiska ska jag fortsätta?! det här är en liten flicka ni sitter & pratar om låt henne vara… Sen om ni inte tänkt på det så verkar det här få er att fortsätta läsa på så sätt är hon JÄVLIGT smart lockar läsare….

  HAr likadan BH gör som du vill.. men låt bhn vara kvar bara ta aldrig kort naken bilder eller så vidare… Gör aldrig något som du själv kommer att vara ostolt över! Och bry dig ABSOLUT inte över vad dessa människor skriv kör ditt eget race. Jag är 20 år och SKÄMMS verkligen över vad dessa vuxna mammor har skrivit till dig. Jag här sitter dom och skriver hur deras döttrar är & så vidare och hur dom skämms över dig?! Men i själva verket är de dom som brode skämmas som DÖMER en 15årig flicka & ens läser hennes blogg istället för att ta hand om sina egna döttrar som jag tvivlar på är perfekta!

  Ps behöver en publicera denna kommentar tänkte bara att detta är något du BEHÖVDE höra!

 • Anonym

  jag håller med, du kunde ju lagt den på golvet eller varsomhelst.. du vill ju bara visa upp dina bröst du inte ens har. pinsamt!

 • L

  jag förstår inte , varför sitter alla ni och lägger ner tid och klagar på paulina . va fan har hon gjort er ? är ni så avundsjuka på henne och hennes bröst att ni måste skriva taskiga saker för att ni inte har nåt liv . att ni ens läser hennes blogg om ni stör er så mycket på henne ? sluta läs hennes blogg då va fan . men ni läser ju fortfarande den så då måste ni ju ha något sorts problem för ni kan inte låta henne va och få skriva hennes blogg . varför är det horigt att ta kort på sin bh när den sitter på för ? kolla alla modeller som visar upp underkläder dem är ju inte horor för de . inte paulina heller . den sitter ju bättre och syns bättre när den är på . bara för att ni alla andra har små bröst och sitter , trycker ner henne . men ni lyckas tyvär inte för jag tror nog inte hon bryr sig om ni kallar henne hora för hon vet att hon inte är de . så kan alla bara sluta hålla på . hon har ju lagt ett hjärta i mellan so what is the problem ? :s älskar dig paulina , jätte fin bh & blogg 🙂 <33333333333333333

 • SASJAAAA

  ÅÅH PAOW jag måste bara förklara för dig hur mycket jag kollar på din blogg! mest för att de e den töntigaste bloggen jag har läst i hela mitt snart 15 åriga liv och jag hoppas att du forsätter, för när jag sitter hemma o känner mig illa till mods eller bara har allmänt tråkigt så e de SUPERDUPER roligt o läsa vad du har köpt för nya fjotis/fula/horiga kläder 🙂 hihih love yahh

 • Julia - Humanisten

  Kommentarerna här kanske var det mest korkade jag läst. Horig bild. Oh my, ni har aldrig sett värre, eller? Ful BH. Det går ju utmärkt att skrika över anonyma internet. Du har inga bröst. Angrepp på hennes kropp, och inte på Bh-n.

  Gaaaaaaalet patetiskt what so ever. Ett fett LOL på hela högen. Puss

 • hanna

  hahaha jag fattar inte att folka orkar lägga ner så mkt energi på att tycka till oma det är rätt lr fel att lägga ut en bild på en bh….

 • Maja

  Herregud? Du tjatar på att Dessie är plattbröstad? Vad fan är inte du då? Dessie har större bröst än dig fan din lilla slampiga fitthora.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *