vakna nu

Hello, hade så jävla ont i kroppen. Så jag hoppade skolan idag. Vaknade av att alma och Jenoa kom hem till mig, jag låg och sov och min pappa bjöd dom på mat.Halomismörgås. Gottgott 😀 Jenoa skulle få/låna mina puss och kram jeans för att min pappa slängde hennes. För att han trodde att dom var mina. Och för att dom var trasiga vid rumpa, eller dom hade spruckit för att dom var så välsnvända. Stackars Jenoa,

haha steffi och jag knarkade vitaminer igår. Hehehhehe

Posted in: Livsstil
Kommentarer (5)

You might also like

Josephine Qvist - HON ÄR OKEJ ... TROR JAG Josephine Qvist - DETTA ÄR EN FET JÄVLA KÄFTSMÄLL Alexandra Nilsson - Perfekt höstdag med hundarna Alexandra Nilsson - Nyheter till lashes by Alexandra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *