Glöm inte tävlingen

Sist Tobbe gjorde min design fick han många kommentarer där folk frågade honom om han kunde fixa deras. Han sysslar vanligtvis inte med designer och tycker inte själv att jag är så jättebra. Dock gör han ju det gratis! Nu är min design tillbaka igen, och äntligen felfri, så han passar på att lotta ut en design till dem som vill ha en.

För att vinna går du in på http://tobbejonsson.se/ och skriver en kommentar, i vilket inlägg som helst, där du skriver attt TOBBE ÄR BÄST. Lägg till honom på bloggkoll och skriv det i kommentaren så får du en liten bonuspoäng 😉

Han tror att jag drar tre vinnare för tillfället, men blir det många som tävlar så drar han möjligtvis fler! Lycka till!

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Like a Halloween Quueen Caroline Roxy - Early mornings Josephine Qvist - MITT HJÄRTA SMÄLTER Josephine Qvist - MIN FÖRMIDDAG Josephine Qvist - ÄR DET FÖR TIDIGT FÖR JULPYNT? Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *