mataffär

Hej allihopa ! Nu är jag i min pappas mataffär, jag och Dessie var hemma hos min mamma och jag fick pengar till kebab (bilder kommer senare). Så vi käkade sen så drog vil till centrum och skulle träffa några ? Men dom kom inte, så vi såg thai basse och janken dära, det var helt dött dära. Ett par fjortisar och ett par emosar.Och jag och Dessie åker dit och tror att vi är omtyckte, haha inte dirket. Sen så drog vi till gullmarsplan och vidare till min pappas mataffär och dricker x-ray. Men nu så ska jag snart hem, woho ! Ska mysa lite med mammsen, var så länge sen. Lägger in bilder när jag kommer hem. Puss på er !

Ojooj en riktigriktigt gammal bild på mig från ett år sedan

Posted in: Livsstil
Kommentarer (58)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *