godis

Nää nu kan jag inte sova igen, jag skulle percis lägga mig i sängen . Och då skymtar jag den borttappade godispåsen från i lördags och kan inte motstå från at spiringa fram och bara smaka en , eller kankse två ? haha. Ett sista inlägg kan väl inte skada? och jag har blivigt ritkigt beroende av att blogga. Undra om det kan vara farligt ? Eller så kankse jag blir en sån dära datanörd som bara sitter inne hela dagrna. Fast i försig, sjuk tanke. Då skulle jag ju inte ha något att skriva om, eller hur ? Aja god natt. Måste förbereda mig lite till nationella provet. Puss

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Josephine Qvist - VILL NI HA SPA ERBJUDANDEN? SE HIT!! Sponsored - Like a Halloween Quueen Caroline Roxy - Happy birthday Caroline Roxy - Aurora Josephine Qvist - ÄR DET FÖR TIDIGT FÖR JULPYNT?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *