svar

Postat av:

Vad tycker du om Tokio Hotel ?

svar: Jag tycker att dom är bra, lyssnade på dom mycket förut. Och har faktikst deras skiva.

2009-02-02 @ 22:50:17
Postat av: Johanna L

vart får du alla dessa pengar ifrån?
dricker du mycket?
har du någon gång blivit utnyttjad av en kille? (sex, osv..)

svar: Jag får nog dom flesta utav mina pengar utav min pappa. Jag drack väldigt ofta förut, men har dragit ner rätt så rejält på det. Jora det har jag faktikst,

2009-02-02 @ 22:51:06
Postat av:

hur mycket väger du?

svar: Oj sånt hära frågar man inte en brud. Men 43 ungefär

2009-02-02 @ 22:52:01
Postat av:

vilket är ditt favoritpogram ?
röker du fortfarande eller har du slutat ? eller du kanske bara feströker ?
Är din pappa rik ? Du får ju så mycket fina saker heeela tiden !:)
Älskar dig & din blogg 🙂

svar: Mitt favortipogram är lätt csi. Följer det och kollar på alla avsnitt som visas varje dag. Nej jag har slutat röka nu eftersom jag piercat tungan, det är jobbigt. Men jag försöker. Min pappa är nog inte rik, men han tjänar rätt så bra med pengar. Tack =)

2009-02-02 @ 22:53:30
Postat av:

gjorde det ont att ta tungpiercing & är det nåt att rekomendera haha ? 😉

svar: Nej själva hålet gör abolsut inte ont. Det känns knappt , och ör mig så var dt bara lite läskigt första kvarten för att det kändes som om den skulle ramla ut. Sen så tog det en dag för min att svullna upp, och det gör fortfarande jätte ont ibland. Men hoppas att min svulnad går ner snart. Jo tungpiercing är fint och man går ner väldigt mycket i vikt, men det är ett helvete nu. Och minuset med piercing i tungan är att man dödar mycket samk. Och så gör det jävligt ont. Men är så himla snyggt tycker jag.

2009-02-02 @ 22:53:51
Postat av:

om man vill skicka en " idolbild " till dig vart ska man skicka då ?:)

svar: Sånt tycker jag är jätte kul, och den kan ni maila till mig på [email protected]

2009-02-02 @ 22:54:39
Postat av:

Vad är din naturliga hårfärg ? Kan inte du lägga ut outfits VARJE dag ? Och visa hur du fixar ditt hår och så, puss !

svar: Den frågan får jag alldeles för mycker, men råttfärgat lite haha. Mitt hår är ett helvete på morognen står åt alla håll. Så det är inte mycket att se. Jora det ska bli mera outfits, jag lovar

2009-02-02 @ 22:54:44
Postat av:

Vart har du köpt din svarta mössa ? Vilken färg på canada goose ska du köpa ?

svar: Den är köprt påh&m för länge sen. Jag vet inte om jag ska köpa en , kankse får pengarna och shoppas loss ist.

2009-02-02 @ 22:55:10
Postat av:

fick man bedövning när man tog peircingen ?:P

svar: Japp, 3 sorters.

2009-02-02 @ 22:55:26
Postat av: Jonna

1. Hur gammal var du när du tog din navelpiercing och vart tog du den?

2. Kan du visa en bild på alla dina piercing i något inlägg någon gång?

3. Har du haft sex och gjorde det ont första gången?

4. Vad har du för betyg i skolan nu?

5. Hur lång är du och hur mycket väger du?

6. Vart köper du ditt löshår?

7. Kan du nämna några salonger i stockholm som tar på mindre åringar? 

svar: Jag var 14 år, och tog den i reddevil vid hötorget. Jora det ska jag självklart göra. Ja det har jag, nej inte speicellt. Det gäller bara att slappna av. Jag är runt 1,63 och väger 42-43 kilo. Det är inga "saloger" som piercar på mindre utan föäldrarnas tillstånd. Men visst är vissa "salonger" lite mera sega i nöten om dom felsta, och så är det bara någon som är bra på att spela mamma som behövs ! glöm bara inte att säga ett personer som är din mammas ex som 730506

2009-02-02 @ 22:55:28
Postat av:

vad tycker du om , kissie & kenza ? .
vad kan du ge för tips när man blivit sviken av en vän?:/

svar: Kenza är jätte söt och jag får bilden utav henne som en docksöt snäll tjej som aldrig gör fel. Och kissie är väl helt okej, men hon försöker bara för mycker. Mitt tips är att alla är värda en andra chans, och om det gäller för en kille. så kan man tänka, har den killen lämnat mig och vill inte ha mig. Så får man acceptera det, inte gå runt och gråta i onödan. Vem är värd mest, det kille eller din vän ?

2009-02-02 @ 22:58:02
Postat av: Raougina

vad fick dig att bli fjortis? 🙂

2009-02-02 @ 22:59:29
URL: http://raouginas.blogg.se/
svar: Det var nog att när min kompis kom en rån mexio så hade hon en jääätttee mörk fundation. Och så lånade jag den, och folk började kalla mig fjortis. Och så var det att jag såg upp till en tjej som heter Frida. Hehe
Postat av: felicia

Kan du nåt bra bantnings tips förutom att inte småäta o typ äta godis o sånt? 🙂 

svar: pierca tungan lätt.

Nått tips för att håret ska växa snabbare? 

svar: Ät slicka, det är bra för både hud hår och nagalr

Jag har såhär noppat mina ögonbryn o dom blev helt fel hur ska ja göra, ser helt fucked up ut :S? 

Då kan du måla lite utav det som gick "snett"

Jag har feta lår och ganska stor rumpa och jag tränar 5 ggr i veckan 2 timmar varje gång :S men har fortfarande feeetaste låren o rumpan, har tränat i 4 år nu.. 

svar: Åh vad synd att du tycker så, om jag var du så skulle jag nog vara stolt om jag hade stor rumpa. Det är inte alltid fin att vara smal och liten. Mina ben är i stort sätt som tandpetare och jag har i stort sätt klagar på mig själv i hela mitt liv. Men jag lever i den hära kroppen, och kan inte göra någonting åt saken. Mitt enda tips att är fortsätta träna, (det kan göra benen "kraftigare") som du gör. Eller så är det bara att lära sig att leva med sin kropp

Hur mkt kostar det att sola solarium ? och hur länge håller det? 🙂 

svar:Det är lite olika, ståsolarium (som man får en finare färg av ) kostar ca 4 kr i minuten, medans vanliga soalrium som kostar mellan 1-2 kr. Man måste sola reglelbundet för att få en fin färg som håller sig.

Bästa foundation ? 

svar: Dior

Godaste parfymen? 

svar:meex

godnatt ! <3

2009-02-02 @ 22:59:49
Postat av:

Kan du visa en bild vart alla dina hål sitter i öronen, och vilka brukar du använda, vilka ställen asså ?

svar: Jora det kan jag .)

2009-02-02 @ 22:59:50
Postat av:

Får du aldrig torra läppar ?

svar: Jo men inte ofta, bara när jag är sjuk.

2009-02-02 @ 23:00:27
Postat av:

Vilken bh storlek har du ?

svar: haha 75 b

2009-02-02 @ 23:01:20
Postat av:

KOLLA IN MIN BLOGG !
går i din skola, haha

2009-02-02 @ 23:03:00
URL: http://baraangelina.blogg.se/

2009-02-02 @ 23:05:01
Postat av: Ana

efter det som hade hänt med kissie har du slutat läsa hennes blogg?

svar: Nej, för då kan jag skratta lite extra utan at känna mig elak

2009-02-02 @ 23:07:06
URL: http://anibanani.webblogg.se/
Postat av:

fick du mer läsare när kissie skrev om er 🙂 ?

svar ja

2009-02-02 @ 23:11:12

Postat av:

1. varför "viker" du ut dig så pass mycket?
folk tappar så mycket respekt för dig. 

svar: Jag tycker knappast att jag "viker" ut mig. Så du påstår att du viker ut dig om du lägger in en bild på ex din nac´velpiercing ?

2. vad lyssnar du på för slags musik? 

svar: Oj det är en knepig fråga, men jag lyssnar på allt från rock till rnb, Och så gillar jag gamla rocklåtar.. Hehe

3. hur ser en vanlig fredag/lördag ut för dig? 

svar: Det är olika, ibland så går vi på fest. Och ibland så blir det bara en vanlig myskväll eller bio,

4. hur har du råd att köpa så mycket saker hela tiden? 

svar: DEt vet jag faktikst inte, men jag lägger inte in på bloggen en shälften utav det jag köper.
6. kan du lägga upp en bild på din tatuering samt beskriva vad som gjorde att du valde just den..?
Svar: Jora kolla inlägg där "uppe"
7. varför blekte du ditt hår igen? du passade bättre i brunt samt att ditt hår nu är både förstört och oranget. 

svar: För att jag tivs bättre som blond,

8. vilken skola samt linje ska du välja?
svar: jag ska välja ett idviduellt pogram som inriktar sig på media eller en som iriktar sig till "armen" (polis,brandman osv)

där fick du lite personliga samt random frågor.

2009-02-02 @ 23:11:39
Postat av:

har du någon förebild? isf vem och varför..?

Svar: Min förebild är nog dollyblond, hon är bra. Hon sköter sig, och hon ser jätte bra ut

2009-02-02 @ 23:12:34
Postat av: Jenny

Varför har inte du tandställning? Du har u lite snea tänder och du har glugg?

Kram
Jenny

Svar: Mjo jag vet jag har kollat på det, men det kostar ca 150000 kr för mig, för att jag har inget fel som påverkar när jag stänger munnan. Haha jag har en sne tand. Och så är det lite personligt, även om många tycker att det är fult. Så är det vissa som tycker att det är chamrmig. Men på tanke at jag kommer att få ha tandställning i 3 år, det finns inget fulare. Dom ger mig mardrömmar :S

2009-02-02 @ 23:14:49
Postat av:

Har du finnar ibland ? Vilken mascara använder du ? Lägger du ut allt du shoppar i inlägg på bloggen, jag hoppas det !

Svar: Inte ofta, men det händer att det kommer en ibland. Jag använder lancome och dior. Nej det gör jag inte, men jag lovar att bli bättre på det.

2009-02-02 @ 23:33:35
Postat av: dea

hur lyckas du bli såpass "känd" som du är ?

2009-02-02 @ 23:37:38
URL: http://ddea.blogg.se/
svar: Jag har faktiskt ingen aning, jag var nog som vilken"fjortis" som helst förut. Fast all uppmärksamhet riktade sig på oss.

Postat av:

Vad hände med dig & Nellie ?

svar: Det blev ett bråk, att Nellies bästavän rebecka var jääääätte kär i en kille som heter erik. Och han var jäääättte kär i mig, och så var han och rebecka påg under en långre tid. Sen så sa jag till erik att jag saknade hnm, och då dumpade han rebecka. Och då tyckte Nellie att det var mitt fel, sen så ska hon allllltttiiiiid lägga sig i om någon bråkar. Te.x som när jag bråkade med jenoa. Då började hon bråka med mig.

2009-02-02 @ 23:46:46
Postat av: Rebecca

Har jag värdens bästa blogg 😛
hihi, lite kul fråga men 😛
http://www.banandivan.blogspot.com

svar: Haha förstå så måste jag ju kolla in din blogg,

2009-02-02 @ 23:51:24
URL: http://ww.banandivan.blogspot.com
Postat av: Soffs

Du är söt, jag vill ha din kjol. Den från JC barn.
Hur mycket är du villig att sälja den för?

svar: Jora fast det är desirees, fast den är VÄLDIGT gammal. Och jags ka faktikst ha på mig den idag. hehe. Men hör av dig till [email protected]

2009-02-02 @ 23:58:48
Postat av:

Kan du göra mer videobloggar? (:

svar: Japp, men jag ser alltid så hemla hemsk ut på dom -.-

2009-02-03 @ 00:02:57
Postat av: elle

vad äter du för o hålla dej så smal!?

svar: Jag har en bra ämnesomstättning tror jag. Haha jag äter i stot sätt hela tiden,

2009-02-03 @ 00:04:45
Postat av:

gillar du göteborg hahaha

svar: Jora det är en fin stad,

2009-02-03 @ 00:07:53
Postat av: Classe

Jag har ett program som man kan se hur man hittat min blogg.Så efter Kissies inlägg i går där hon vägrade länka era bloggar.Så måste folk sökt på google efter våra bloggar,eftersom dessie höll upp en skylt med Classe.Så har folk niog googlat på Paow,dessie,Classe för att hitta era bloggar.Kissie tog bort alla kommentarer som berättade vad era bloggar hette.

2009-02-03 @ 00:16:38
URL: http://kenzakinza.blogspot.com/
Postat av: Classe

Klarar du å Dessie å vara sams nu tycker jag ni kan blogga ihop och börja tjäna pengar på bloggen.Ni har tillräckligt med läsare nu för att tjäna några 1000kr i månaden.

svar: Jo men hur :O

2009-02-03 @ 00:19:02
URL: http://kenzakinza.blogspot.com/
Postat av: Mingo

Finns det en speciell händelse i livet, du ångrar väldigt mycket och vill bara spola tillbaks tiden och ändra på allt? Varför just den händelsen isåf.? 

svar: Jora , det kan man säga. Det är mycket jag ångrar, te.x att jag inte skötte skolan. Hur jag beter mig mot folk, hur jag behandlar mina föräldrar. Speciellt det dära med Dessie och hennes x..

2009-02-03 @ 00:21:59
Postat av: Classe

Min fråga,vad har din pappa för pokeralias?Jag spelar ochså nätpoker å vill spela mot honom;P

2009-02-03 @ 00:23:23
URL: http://kenzakinza.blog
spot.com/

svar: Jora, måste bara fråga hnm. Skcika det till din blogg sen !


Hoppas att ni fick svar på era frågor 🙂 puss
Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - Gifts Alexandra Nilsson - First day on summer on Josephine Qvist - SERIÖST?????? Alexandra Nilsson - Tillbaka till 90-talet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *