godmorogn eller godmiddag ?

Hello, fan asså. Jag vaknade nyss. *suck*.. Hatar det hära, måste vända tillbaka på dyngnet, som för ett par veckor sedan så var det jätte skönt. Att somna kl 10 och gå upp kl 6 av mig själv. Och ta en duscj och bara ta det lungt. Shit det saknar ja ! Men hur ska jag vända tillbaka, jag kan ju inte gå och lägga mig om jag inte är trött ? Ska fixa mig nu, och förlåt. Men jag bara mååååååste vara lite omogen nu. Som Dessie, hon skrev ju i sin blogg att hon åkte limoisin. Snackade med steffi, (dom åkte inte limosin) men hon sa. "kom igen vi skriver det på bloggen. Coooling dära dessie Tummen up (Y) hahahahahha

Posted in: Livsstil

You might also like

Josephine Qvist - OMG EN UPDATE? We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Happy birthday Melina Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Hedda Dibinger - RS_____2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *