sista inlägget

Det finns en anledning till att man bör vara 18 för att flytta hemifrån. Och det finns en anledsning till att man måste vara 20 för att handla på systemet. Jo det är för att man inte ritkigt lärt sig vad som är rätt och fel, exat som man lär sig som vilket håll som är vänster och vilket håll som är höger. Det tar tid, så nej jag är inte mogen. Men jag står  iallafall för den jag är. Och till ni som kommenterar med ett namn, för ett namn betyder så mycket mera. Även om det är exat samma sak som "anonyma", jag skulle kunna sätta 1000 kr på att inte ens häften utav er vågar kläcka ur er små kommentarer i verkligehten. För ni är för rädda att folk ska klaga på deras svaga punkter. Men tyvärr ni hittar aldrig mina ! 🙂 så mitt svar till mig, ja jag är omogen. Men jag vågar gå ut me mitt namn, till skillnad som du inte vågar ? Och jag som i vanliga fall inte brukar frsvara mig själv. Så innan ni kallar mig omogen, titta er sjäva i spegen först. Och kolla riktigt noga på dina brister,

Anonym om haha ska jag skratta eller gråta ?:

gud. du e patetisk. inget o vara stolt över precis. jag tycker synd om dig och du äcklar mig. jag e femton o ja beeter mig waay mycket mognare än dig. som sagt, du e äcklig förstår inte hur du kan tycka det är roligt att folk tycker såå om dig. pinsamt. men de e ju du de.

IP: 83.251.6.42

Posted in: Livsstil
Kommentarer (101)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *