te-time

Näpp, inge sova för mig. Har redan missat halva csi *ledsen i ögat* . Så det är ingen idé nu, tyvärr. Är helt såld på det pogrammet, jag dör för det ! Åh herregud,  juste. Sitter och dricker te med polka-hounng. Visst låter det skumt ? Men det blir ritkigt gott, det går att köpa i hälsokost affärer.något nytt faktkst, jag som är rädd för att pröva nya saker. mums !


update notera att listerinen är samma färg som min tröja, careface va ?

(Visited 1 times, 1 visits today)

11 Comments

 1. julia februari 11, 2009 at 10:46 e m

  paulina du kan väl höra av dig något saknar dig <3

  Reply
 2. Ana februari 11, 2009 at 10:49 e m

  fin tröja

  Reply
 3. Anonym februari 11, 2009 at 11:09 e m

  Lust att spana in supercoola Dubbelbloggen och ställa en fråga om allt mellan himmel och jord i våran storslagna frågestund? Fråga exakt vad du vill om två råballa människor!

  Reply
 4. emma februari 12, 2009 at 1:32 f m

  polka-honung lät gott faktist 🙂

  Reply
 5. Sanna februari 12, 2009 at 7:26 f m

  ^Åh gud vad gott de låter. Jag måste leta efter det! Är en riktig tefantast 🙂 Vilken mysig tröja du har

  Reply
 6. Anonym februari 12, 2009 at 9:06 f m

  Carbear!

  Reply
 7. Anonym februari 12, 2009 at 12:12 e m

  Canada goose jackor från Kina är dom äkta !? DU MÅSTE SVARA PÅ DEN HÄR I ETT INLÄGG

  Reply
 8. SARA februari 12, 2009 at 12:35 e m

  de där sista inlägget, så du kallar dina läsare för omogna?! snälla kolla på dig själv, om jag kände dig skulle jag ha kommit fram till dig och berättat allt jag verkligen tycker om dig! Men frågan är om man verkligen orkar lägga ner på en patetisk liten människa som dig? du har inget liv och inga vänner, den enda du umgås med är din pappa hahahahah!

  Reply
 9. Natalie februari 12, 2009 at 3:04 e m

  Till SARA:

  Bara för att du är ett problembarn som aldrig är med dina föräldrar. Är det fel att stå nära sin pappa eller? Jävla tönt. Men gumman, vill du verkligen få folk att tro att du inte är omogen? Då är det ju inte så smart att sitta här o skylla på Paulina. Du kallar henne patetisk, men vem är det som sitter och skyller på en tjej bara för att hon älskar sin pappa? Wake up sweetheart… Förresten, jag skulle satsa allt jag har på att du aldrig skulle "våga gå fram till paulina och säga vad du verkligen tycker om henne". Hahahaha du är ju ett riktigt jävla skämt!

  Reply
 10. Anonym februari 12, 2009 at 4:58 e m

  man får gula tänder av listerine!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *