haha (?)

Juste, vaknade av att pappsen kom och plingade på dörren och sa att vi hade brottom till den thailänska amabasaden för att ansöka om visum till thailand. Men för det så behöve man ett passfoto. från en såm dära atomnat, som bara tog visakort. Haha ! så han raggade upp sin kompis som betalade mid visakort och det vann han 300 på! Grattis, och såhära blev mina bilder. Hehe.. Sminkade mig på 5 minuter och hann inte fixa håret.

Posted in: Livsstil

You might also like

Josephine Qvist - NI KAN NUMERA KALLA MIG FÖR CLINIQUE AMBASSADÖR BYGISELA - SEE YOU SOON Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Josephine Qvist - ATT KUNNA VARA SIG SJÄLV Sponsored - Dagens mest populära kampanjer BYGISELA - WATCH THIS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *