playahead

Herregud, jag känner mig som 13 igen. (okej inte för att det var speicellt länge sen menmen) Playahead funkar inte, jag får ångest. Ungefär precis som när man blivigt dumpad av sin pojkvän/sambo åååångest. Haha lite dålig genförelse kankse, men jag måste logga in. Men en sak så kan jag störa mig lite på, så är det att follk "fuck pa go facebook" bara för att verka äldre en vad man är. Och det enda jag kan göra är att se ut som ett frågetecken och undra vad fan man ska verka vuxen när man inte är det ? Men är barn i 13 år ungdom i 6 år och vuxen i 35 år och gammal i 20 år. Så att man har i stort sätt hela livet på sig att vara vuxen ? Nää fyfan jag lever livet !

Men som tröst så finns alltid facebook, så lägg till mig.
Paulina Danielsson
Posted in: Livsstil
Kommentarer (18)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *