DESSIE IS BACK ON TRACK

Hejsan alla cuties. Förlåt för att jag inte hunnit blogga, men Paulina bytte mitt lösenord på bloggen (för att jag umgicks med andra än henne) … hmm.. men iaf! Jag knäckte koden! För att jag är så jävla bra. Ingenting kan stoppa min blogg, speciellt inte med hennes beteende. Skönt att den är tillbaka iaf! Har verkligen saknat att skriva lite för er! Jag har knappt kunnat kolla in min blogg, för det varit så sorligt, trodde faktiskt det skulle vara R.I.P Desireenilsson.blogg.se Men nej, im to good to be true! Och titta min nya header, särskillt du PAULINA 🙂 För du verkade gilla den iaf, eftersom du till&med var tvungen att lägga in den på din blogg!  away from your life, thats true

Har ni saknat min blogg lika mkt som jag? Men den var ju bara borta från er i 2 dagar, litet misslyckande va paulina? 2 dagar.. Mer kunde du inte va? Jag kommer nog alltid vara the one and only i bloggandet, så paulina nu kan du inte säga till mina kompisar att du ville få bort mig från topplistan! To BAAAAAD. haha lite kul faktiskt, jag skulle aldrig kunna göra något sånt där mot min kompis. Helt otroligt! JAG MÅR BÄST JUST NU IAF!

Sacki, maria & jag. jag älskar er.<3

2009-02-11 @ 19:44:17 Permalink Allmänt Kommentarer (23) Trackbacks (0)


Haha det hära skrev dessie, fyfan jag dör. Hon snackade med blogg.se och dom fixade tillbaka hennes blogg. Hahah fyfan kan man vara mer patetisk ? Det finns en anledning till att jag tagit avstånd från dom människorna du umgås med nu, jag är inte "sur" bara besviken att du inte vet bättre. Men vad ska man förvänta sig av en liiiten fjortis som hene ? Hoppas att du också växer upp någon gång. Gumman

Posted in: Livsstil

You might also like

Josephine Qvist - ORGANISERA, VAD ÄR DET? Josephine Qvist - GARDEROB RESULTAT Alexandra Nilsson - Another day in Bali.. Alexandra Nilsson - Otursfågeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *