örebro

Hej, förlåt för en dålig uppdatering, but put the blame on my dad. Jag och Jenoa sitter framför datorn, och ska preeecis gå ut. Och så kommer pappa in ock skriker och frågar varför jag inte är i skolan. Och nu så tror han att jag tänker gå till skolan ? In my ass ! Så han tviingade med mig till örebro, jag var skit förbannad. Men han kommer att få skylla sig själv sen när jag inte går till skolan, hoppas att han skäms ritkigt mycket på soc mötet på fredag. Haha ! Okej nu är jag lite elak, men han förstörde min dag, jag som tänkte städa mitt rum. Men nu, nej ! Aldrig, är alldeles för trött.
Och när jag var i örebro så passade jag på att gå runt och kolla lite i affärer med mina 10 cm klackskor i 10 dc snö, nej det är ingen höjdare. Och folk kollade praktiskt taget snett på mig för att jag krigade för att försöka gå i mina skor på den snöiga & isiga trottoaren. Och hära är några bilder jag jag lyckades ta..

pappas affär i örebro

Den mysiga gatan 🙂

En nöjd kund och min mammas släktning 🙂

haha gulligt, han vinkar hejdå medans bilen åker. ÄNTLIGEN HEMMA !

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - Wow vilken helg! Alexandra Nilsson - Det bästa med sommaren enligt mig Alexandra Nilsson - Släpper egen kollektion för Ur&Penn i höst! Alexandra Nilsson - Veckans planer..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *