Hemma hos mammsen

Nu är jag äntligen hemma hos mamma. Har saknat henne så mycket. i har ju inte träffats på en månad. Men när jag åker hem till mamma så saknar jag pappa och när jag är med pappa så saknar jag mamma. Ett stort minus med att ha skilda föräldrar. Så ni som har föräldrar som fortdarande är gifta och bästavänner. VAR GLADA ! Mina bråkar och är allmänt dumma mot varandra. Aja, min lillasyster och mina katter hade iallfall saknat mig tror jag !

min ögonsten !

min katt inte lika glad att se mig som jag var att se henne ?

Gamla kurre och min kissemiss maddiken !

haha min söta syster nyaken !

alltid lika glad att se mig

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - First day on summer on Alexandra Nilsson - Red dress Alexandra Nilsson - Blå lagunen Caroline Roxy - MUSIC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *