Hello, förlåt verkligen. Men känns tråkigt att bloggen när jag inte ritkigt fått ordning på min blogg. Får ångest, nu när Dessies blogg är så fin. *ångest* Vaknade tidigt idag, för jag hade möte med min nya skola som heter Sofia Distans. Tillhör sofiaskolan men man pluggar i stort sätt bara på internet och är beroende ut av att mejla till lärarna. Allting sker via internet. Verkar riktigt bra och kul, + så kommer jag få en engen bärbar mac dator. Ska bli lite kul faktikst. Har faktikst en dator, men den är seg som fan pga av Janek tappade ner den för trappan. Lyckat.  Men ska börja sköta skolan nu iallafall. Och att jag ska flytta till thailand är nu klart, ska vara dära i 3 månader. Skönt som fan, att komma bort från killar falska vänner och folk som bara sviker. All min ångest kommer nog att försvinna hoppas jag. Ska blir riktigt j*la skönt !

Och det hära fick jag utav skolan, en hel väska med en massa inloggningsuppgifter och en godis. Generöst !

Posted in: Livsstil
Kommentarer (14)

You might also like

Caroline Roxy - Fresh face Josephine Qvist - GLOW MED GLOSSYBOX Alexandra Nilsson - Fler bilder från eventet.. Alexandra Nilsson - My fav jacket

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *