’Hemma nu

Höll på att somna på lektionen. Fyfan vad trött jag var. Men en kille som heter Alex höll mig vid liv, vi satt och snackade och hjälpte varandra lite på provet. Medans mina superuper snälla lärare Per-arne satt och lyssnade på radio i din mobil, och spelade snake :p , gulligt nog. Men till slut så var vi klara med provet och vi skulle gå ner och äta i matsalen. Fast det tog en stund att komma dig, för Alex hade brytit bäckenbent. Så han hade lite ont, sen så hämtade vi lite mat. Ingen höjdare dära, men det funkade. Och så är jag lite småstolt, en av dom få gångerna jag faktikst vart inne i matsalen *smile*. Sen så kommer flizan och william tror jag att han heter. Som käkade med oss, sen så gick jag william och Flizan (http://fliszans.blogg.se) ut och rökte mysigt nog. Och nu kom jag hem, sitter och gräver desperat efter smuldegeni min ben&jerrys glass. Men jag har nog ätit upp alla. Ska snart ut och träffa Ballie, men först ska jag ta en dush. 🙂

(Visited 27 times, 1 visits today)

8 Comments

 1. julia februari 16, 2009 at 1:29 e m

  snygg design ! :D<3

  Reply
 2. Emszan februari 16, 2009 at 1:29 e m

  Alex är min kusin hihi, stackars honom 🙁

  Reply
 3. emma . februari 16, 2009 at 1:40 e m

  stackars alex :/

  Reply
 4. Anonym februari 16, 2009 at 2:20 e m

  går ddu inte i flickskola?

  Reply
 5. Sanna februari 16, 2009 at 4:58 e m

  Fyfan för att bryta bäckenet! 🙁

  Reply
 6. Alex februari 16, 2009 at 7:12 e m

  Så lång tid tog det väl inte att gå ner till matsalen =)

  Reply
 7. [email protected] / A februari 16, 2009 at 10:37 e m
  2009-02-16 @ 19:41:41

  Postat av: Simon

  allvarligt. jag ser inte texten!? den är ju vit och man måste markera för att kunna läsa. Fixa!!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *