”varför är du så smal”

Har jag sett väldigt många kommentarer som jag fått. Och nu ska jag vara helt ärlig. Från och med när jag var liten. Så fick jag ett läskigt magsjuke virus som gjorde att jag tappade halva min vikt och värgade äta. Jag låg på sjukhuset i ca 2 månader och hade svårt att äta upp mig, och efter det så har jag haft väldigt svårt för viss mat. Som t.ex julmat påskmat och svårt för buffér. Det får mig att må illa, sen förra året så växte en alldeles för tidig visdomstand upp, (och jag som inte tappar mina tänder längst bak pga ärftliga) jag borstade inte just då för att det gjrde så j*vla ont. Och då slutatde det med att jag fick en kraftig infektion och kunde inte svälja vatten. Så det slutade med att jag fick operera bort tanden, så "sydde dom ihop" men eftersom mitt tandkött var "ruttet" (ja jag vet hur äckligt det låter) så ramlade i stort sätt min mun sönder. Och under halvåret tills det blev helt bra och jage började gå ut igen så narberikade jag mig på näringsdrycker. Och när det var som värst så kunde jag inte ens fylla ut ett par 23 i jeans storlek. Och efter ett tag så började jag äta igen, men jag kunde knappt behålla någon mat alls, för att min mage hade blivigt förstörd, bland annat utav magsår oro och tarmprolbem från yngre år. Sen efter ett par månader så var jag i stort sätt anorextisk, och då kände jag mig riktigt j*vla äcklg. Sen så började jag sakta men säkert gå upp ett par kilon, och helt plötsligt så kände jag mig riktigt tjock, och få vägade jag från 35- 46 kilon. Så jag började hetsäta tills jag åt så mkt tills jag kräktes.. Sen vissa gar så åt jag ingenting alls. Så min vikt har varit som tillboms statestik, upp och ner. Men nu är jag faktikst ritkigt nöjd med mina 45 kilon till mina 164 cm 🙂
Och så hära tänkte jag, när jag tyckte att jag var tjock..

Jag har det i munnen några sekunder

i magen några timmar

men på höfterna hela mitt liv
Posted in: Livsstil
Kommentarer (34)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *