natten är ung

Japp, nu lever jag ett riktigt jävla nattliv igen. Men festade stenhårt igår, så det blev så att jag vända atomatiskt på dyngnet. Men det är ju tur att någon kan underhålla mig nu när spöktimmen är slagen. Och det är ingen mindre en Amir och Fredrik. Jag och Fredrik snackar om att min blogg är känd i västerås, och det visste jag inte och det är supderdupercoolt ju ?! Och jag och Amri pratar mera lite allmänt och om bloggandet. Inte så mycket att prata, men jag kan säga att jag är väldigt sur på en viss person just nu. Herregud vilka "vänner" men har.

Haha herregud så blek jag ser ut att vara, haha och Fredrik som jag tycker se ut som en Emil, haha

Posted in: Livsstil

You might also like

Sandra Lindahl - Hypokondrikern har talat Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN Josephine Qvist - OMG EN UPDATE? Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *