natten är ung

Japp, nu lever jag ett riktigt jävla nattliv igen. Men festade stenhårt igår, så det blev så att jag vända atomatiskt på dyngnet. Men det är ju tur att någon kan underhålla mig nu när spöktimmen är slagen. Och det är ingen mindre en Amir och Fredrik. Jag och Fredrik snackar om att min blogg är känd i västerås, och det visste jag inte och det är supderdupercoolt ju ?! Och jag och Amri pratar mera lite allmänt och om bloggandet. Inte så mycket att prata, men jag kan säga att jag är väldigt sur på en viss person just nu. Herregud vilka "vänner" men har.

Haha herregud så blek jag ser ut att vara, haha och Fredrik som jag tycker se ut som en Emil, haha

(Visited 43 times, 1 visits today)

9 Comments

 1. Fredrik februari 23, 2009 at 3:37 f m

  HUUH jag dööör på bilden:(

  HAHA

  Reply
 2. Anonym februari 23, 2009 at 7:26 f m

  din blogg är känd i till och med skellefteå!

  Reply
 3. Anonym februari 23, 2009 at 9:11 f m

  http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=2162 Bli medlem och samla 400 poäng genom att besöka hemsidor, värva vänner och göra erbjudanden sen när du har samlat ihop poängen så får du ett presentkort på Dinsko, Bianco, Jerns eller Nilson! Det är sommar snart och man man behöver nya skor så passa på att bli medlem!

  Reply
 4. Tess februari 23, 2009 at 12:27 e m

  I Umeå också.. I alla fall inom mitt gäng hoho

  Reply
 5. Anonym februari 23, 2009 at 2:59 e m

  jag är från v-ås

  Reply
 6. Melinda februari 23, 2009 at 3:44 e m

  din känd är blogg i skellefteå också

  måste bara säga att jag älskar din blogg

  den är king<3

  Reply
 7. michaela februari 23, 2009 at 5:05 e m

  haha, din blogg är känd i piteå också! 😉

  keep going! <3

  Reply
 8. TheOne februari 23, 2009 at 11:11 e m

  Din blogg blev precis besök av en ny läsare! 🙂

  Never readed this, started know!

  Nice!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *