Bra & dåligt

Att Kissie gav mig denna idé mitt i bloggtorkan. Tackar ♥

Att jag äntligen börjar må bättre. Att jag tänker mer positivt och är gladare. Även om det är lång väg kvar. Så går det uppåt. Tack livet.

Att vi äntligen fått hem våran säng från furniturebox. 4 veckor försent dock. Det stod leveranstid 2-5 arbetsdagar. Men bättre sent än aldrig. Vi har ju sovit  på madrassen på golvet sen vi kom hem. Så det här känns SÅ lyxigt. Visar er bild på sängen sen.

Att mina vänner börjar komma hem från sina resor väldigt snart, började bli lite ensamt.

Det här vädret borde inte få kallas sommar. Jag tror jag känt riktig värme EN gång den här sommaren. Och det var en molning söndag i maj.

Att Mattias jobbar mycket nu för tiden. Visst det är skönt att sakna varandra. Men lite ensamt är det dock ibland.

Att varje gång jag går ut på krogen så är det en snorunge som medvetet försöker provocera mig. Försöker ragga på min pojkvän framför mig(ja och han märkte det också). Går fram och smörar för mina vänner när dem varje gång frågar varför hon ens gick fram och försökte hälsa när dem ba”öh jag skakade hennes hand för min kompis kompis raggs kusins mammas bror känner henne”. Ska alltid försöka stå nära mig osv. Och nu har hon skrivit ett inlägg på sin blogg att hon blir ”mobbad” ute krogen när hon bara går ut ”och skålar och har kul”.. Nä det inlägget var provocerande.

(Visited 119 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Manfred juli 25, 2017 at 3:47 e m

  Fast det stämmer inte gällande vädret. Det har varit många varma dagar i Stockholm i både juli och juni, uppåt 26 grader.
  Kanske ska vi alla ställa klockan på 07.00 istället för 14.00 och uppleva dygnets soltimmar mer? Samt lyfta blicken från mobilskärmen och sluta gnälla om något så opåverkbart som vädret?

  svar: 26 grader är kallt för mig med tanke på att jag bodde både i thailand och spanien. Och det är sällan så varmt på kvällarna.

  Reply
 2. Sofia juli 25, 2017 at 4:30 e m

  Roligt upplägg på inlägget tycker jag 😀

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *