Äntligen hår!

Alltså nu har jag äntligen hår. Vet att jag passade bra i mitt korta också. Men som sagt, känner mig supersnygg nu verkligen. Som sagt så älskar jag förändringar och ibland så behövs det. Vare sig det gäller hem eller utseende.

Nu så valde jag att gå till Emelie som jobbar på en salong på Karlaplan och satte in tejp hår men hon gör även keratin. På hennes hemsida hairtastic.se(länk) där hon även säljer hårprodukter och löshår. Men har en liten rabattkod till er. Uppger ni ”paow2017” i kassan så får ni 20% på behandlingen och ett schampoo och balsam av hairtastics egna märke 🙂


Känner mig as fab!

inlägget är sponsrat.

(Visited 102 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Nine juli 28, 2017 at 11:49 f m

  du är sååå snygg i dina tattueringar… vet ingen som bär upp sina gaddningar bättre än dig och Anna -Lisa från ex on the beach…. stay fly hunny!!!!! ♡♥

  Reply
 2. Josefin juli 30, 2017 at 3:26 e m

  Väldigt fint resultat och löshår. Har också gjort min hårförlängning hos http://www.hairtastic.se mina senaste gånger och är väldigt nöjd.
  Kram

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *