okej

Lilla du , vad vill du mig ? Är du beroende på något sett. Jag lägger ner lite reklam till dig, GRATTIS. Hoppas att du är glad nu. Du kan tracka mig hur mycket du vill. Men att tracka min syster är väl lite väl ? Det gör min riktigt jävla förbannad. Man kommenterar inte någon i ens familj. Blir du slagen i hemmet eller tappade din mamma dig i golvet när du var liten. Eller vad är det frågan om ? Det värsta som finnas är falska människor, när du träffade mig och desiree det första du gjorde var att flyga på oss jag jag äslakr eran blogg. Och jag kommer ihåg när vi var hemma hos dig och lekte med kaninerna älskling. Att vi snackade hela kvällen. Och sen sa hejdå på ett trevligt sätt. Sen när man kommer hem så ser man att du skrivit en massa skit på din dåliga nybörjarblogg ? Det värsta som finns är falska människor. Och jag ber om ursäkt för att jag kallat dig fula saker. För att jag vet själv att jag är så mycket mognare en dig. Om jag inte gillar någon så säger jag det i ansiktet till folk. Som sagt, stå på dig för annars gör någon annan det. Jag kollar ner på dig gumman. Nu finns det inget mera för mig att säga.  För nu lägger jag denna sopa till handlingarna.

Större en dig allafall gumman.

(Visited 35 times, 1 visits today)

23 Comments

 1. manfred februari 26, 2009 at 2:04 f m

  den där bella kan gå med en blöja på sig hon kissar nog på sig ofta

  Reply
 2. paow fan februari 26, 2009 at 2:10 f m

  beeelaaaa e fuuuuuuuucking hooooooora! hon kan gå och dränka sig själv.

  Reply
 3. Anonym februari 26, 2009 at 2:15 f m

  BEEELLAA OOOORRREEE SUUUUG MIN CHOOORREE!

  Reply
 4. Anonym februari 26, 2009 at 2:21 f m

  paow langar diss o grejer 🙂

  Reply
 5. Luisa februari 26, 2009 at 3:06 f m

  Asså seriöst hur orkar ni allihopa egentligen? För det första orka sitta och försvara människor ni inte ens känner! Och för det andra orka kalla varandra för horer fram och tillbaka, väx upp! Låt varandra vara och sluta trycka ner varandra vad fan vinner ni på det?

  Visa istälet att ni är mkt bättre människor genom att inte sjunka i samma nivå som den andra!För ingen av er är bättre människor genom att göra exakt samma sak som den andra, då har ni juh inget att komma med!

  Allihopa verkar vara jätte söta tjejer, men inte lika söta när ni beter er som små fjortisar även om ni nu nekar att ni är det men om ni vill visa dom som läser er blogg att ni verkligen inte är fjortisar så sluta bete er som det!

  Har inte något emot någon av er som sagt tycker bara att för ert eget bästa att ni borde sluta med era tjafs och mobbning eller vad ni nu vill kalla det! Ingen av er vinner något på det! Jag lovar!

  Låt varandra leva sitt eget liv och skit i vad alla har att säga, ni vet bäst vilka ni själva är och det är det ni ska gå efter!

  Hoppas ialf att ni tänker på det! Sköt om er och Ha det bäst! Puss

  Reply
 6. Carro februari 26, 2009 at 3:22 f m
  2009-02-26 @ 03:20:15

  URL: http://isabellheinonen.blogg.se/

  Postat av: Carro

  haha men va fan de ser ut som blöja? hon borde ju slutat med blöja om hon är så gammal? eller så e hon bara allmänt stor? ursäkta att hon fråga? och vrf säger du inte att jag ser ut som en fisk i ansiktet för? Du är galet omogen gumman!

  + så ser hon större ut än dig!

  Reply
 7. bella februari 26, 2009 at 3:43 f m

  HAHAHAHHAHAH du måste skämta med mej. JAG SKREV fan inte att din syrra vad TJCOK? jag frågade om hon hade blöja på sej för att det såg ut som det? vad är det med dej? jag åker ialf inte in till stan för att få et ligg. Du åker till haninge och skaffar ligg,. håll dej till där du bor istället för att komma til haninge. ditt jävla äckel jag gillar verkligen inte dej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gå och sätt på 20 åringar i stan istället för att komma till haninge och gör det! äckel

  Reply
 8. isabella februari 26, 2009 at 8:44 f m

  OMG är hon så feg & inte vågar säjja nåt irl? så

  f e g t

  Reply
 9. Sanna februari 26, 2009 at 9:11 f m

  Det är fan det fegaste man kan göra, att gå på någons familj. Det om något gör en förbannad.

  Reply
 10. PUSSIT ♥ februari 26, 2009 at 9:45 f m

  hhaha omgg orka göra värsta stora grejen av ngn liten kommentar xD

  Reply
 11. Anonym februari 26, 2009 at 11:34 f m

  hon är såklart avundsjuk på dig och så. Hahaha synd ! riktigt synd

  Reply
 12. malin februari 26, 2009 at 12:28 e m

  att ni ens orkar trycka ner hennes släkt och framförallt hennes totalt oskyldiga lillasyster som är hur söt som helst med blöja eller inte!

  bella, ta dig i kragen och ställ dig på dina egna ben för i helvete. eller ska någon annan behöva ta dig i kragen? go paulina, you rock!

  Reply
 13. E februari 26, 2009 at 1:13 e m

  Så jävla arg jag blir nu. "Blir du slagen i hemmet eller vad är det frågan om" VAD FAN ÄR DET SOM FATTAS I DITT LILLA BLONDA HUVUD? Är det något att skämta om tycker du?! Bara för du har haft en perfekt jävla uppväxt så behöver man inte sitta och håna andra som kanske skulle ha det tufft hemma.

  Nä du, det värsta man kan göra är att skriva såntdär. Skitsamma, hon kanske har gjort fel som skrev så men vad i helvete måste du alltid ge igen? Visa att du är mognare än henne förhelvete. Du har verkligen tagit dig vatten över huvudet nu.

  Reply
 14. Linnea februari 26, 2009 at 1:16 e m

  förstår inte hur man kan? Man måste vara väldigt osäke r på sej själv.

  Reply
 15. patricia februari 26, 2009 at 1:22 e m

  paulina, kasta inte sten i glashus

  " Man kommenterar inte någon i ens familj "

  vad fan har du gjort då?

  Reply
 16. paulina februari 26, 2009 at 1:30 e m

  jo ib 3an jag har lärt mig bättre 😉

  Reply
 17. patricia februari 26, 2009 at 2:15 e m

  vi gick i 7an 🙂

  Reply
 18. patricia februari 26, 2009 at 2:17 e m

  7an annars 🙂

  Reply
 19. Anna februari 26, 2009 at 2:49 e m

  Inte för att jag borde lägga mig i. Men och om hon har blöja på sig ? Det har väl ändå ingen av oss något med att göra. Det finns jävligt många som har blöja några år extra. Eller några barn som måste sova med blöjan väldigt länge.

  Har du inget bättre att komma med än "har hon blöja på sig ?" så tycker jag att du inte ens borde försöka trycka ner någon.

  Reply
 20. Anonym februari 26, 2009 at 2:58 e m

  Bella är bara sjukt jävla avundsjuk på dig och din blogg, därför hon håller på och går in på den 24/7. Men detta var överdrivet av henne, att kommentera din syster.man ska inte kommentera saker man inte vet något om.

  Reply
 21. tove februari 26, 2009 at 3:47 e m

  Dubbelmoral att du skriver att ingen ska kommentera din familj när du gör exakt samma.

  Reply
 22. Ohswan februari 26, 2009 at 7:16 e m

  Men lilla fjortis paooowwwwhh! Men om det nu är som du säger att du säger rakt i fejan att du inte gillar någon. Varför gjorde du inte det till Bella när vi träffade er ? Och bara satt du vet. Tove har rätt. Haha jag gillar folk som äger sej själva men inte dej snuttan ! Puss på rumpan. Eller vänta har du nån?…. NEJ HAHAH!

  Reply
 23. Bells februari 26, 2009 at 7:39 e m

  helt seriöst du tror verkligen att du e all that va? kom ner på jorden både du och din vän dessi. ni har tjockt mkt ballhet.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *