JAG (HTTP://TOBBEJONSSON.SE) HAR HACKAT PAULINAS BLOGG! Så tyvärr blir det inga fler inlägg från Paulina.

Nej, jag skojar bara! Haha. Jag ville bara berätta om att mitt och Paulinas bråk var 100 procent fejkat, alltså påhittat. Varför vi gjorde ett fejkbråk var för att se hur många av paulinas läsare som tyckte om henne. Det verkade alla göra, förutom några tjejer samt den här killen. Tack för er som trodde på mig i alla fall…

ALLTSÅ; inga fler elaka kommentarer för då dödar jag er. Och ni som skrev elaka kommentarer, jag förväntar mig ett förlåt samt en snäll kommentar om hur snygg, sexig och het jag är!

P.S. Snart avgörs designtävlingen 😉

/ Tobbe som ni hittar på http://tobbejonsson.se


där har ni mig (en av bilderna ser ut som blondinbella!)
Posted in: Livsstil
Kommentarer (15)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *