Tobbe gästbloggar (HACKAT BLOGGEN)

JAG (HTTP://TOBBEJONSSON.SE) HAR HACKAT PAULINAS BLOGG! Så tyvärr blir det inga fler inlägg från Paulina.

Nej, jag skojar bara! Haha. Jag ville bara berätta om att mitt och Paulinas bråk var 100 procent fejkat, alltså påhittat. Varför vi gjorde ett fejkbråk var för att se hur många av paulinas läsare som tyckte om henne. Det verkade alla göra, förutom några tjejer samt den här killen. Tack för er som trodde på mig i alla fall…

ALLTSÅ; inga fler elaka kommentarer för då dödar jag er. Och ni som skrev elaka kommentarer, jag förväntar mig ett förlåt samt en snäll kommentar om hur snygg, sexig och het jag är!

P.S. Snart avgörs designtävlingen 😉

/ Tobbe som ni hittar på http://tobbejonsson.se


där har ni mig (en av bilderna ser ut som blondinbella!)
(Visited 6 times, 1 visits today)

15 Comments

 1. emily februari 26, 2009 at 2:45 f m

  Fin bloggen e nu 😀

  Reply
 2. Maria februari 26, 2009 at 2:56 f m

  Paulina du kan inte säga att du inte dricker eller håller på med akohol för jag har träffat dig flera flera gånger full och jag vet att du sysslar med sådant. alla spånga kvällar och allt, jag vet så säg inget annat.

  Reply
 3. Maria februari 26, 2009 at 2:57 f m

  Paulina du kan inte säga att du inte dricker eller håller på med akohol för jag har träffat dig flera flera gånger full och jag vet att du sysslar med sådant. alla spånga kvällar och allt, jag vet så säg inget annat.

  Reply
 4. BBELLA februari 26, 2009 at 4:00 f m

  HAHAHAHA jävla äckel du är asså!

  Reply
 5. Anonym februari 26, 2009 at 4:02 f m

  SÖK PÅ FJORTISJAKT FACEBOOK – DÄR ÄR DET BILDER PÅ ER DÄR NI INTE TÄCKT TUTTARNA. ps. Du kanske ska byta design? Den här ser förjävlig ut, eller asså den ser så tråkig å ful ut. Ha nån rosa design, men inte denna. Den här påminner mig om en design som passar in till det nyfödda lilla bebisens sovrum.

  Reply
 6. Anonym februari 26, 2009 at 4:04 f m

  Du kanske ska byta design? Den här ser förjävlig ut, eller asså den ser så tråkig å ful ut. Ha nån rosa design, men inte denna. Den här påminner mig om en design som passar in till det nyfödda lilla bebisens sovrum.

  Reply
 7. Anonym februari 26, 2009 at 4:05 f m

  våldtagit+:S

  Reply
 8. Anonym februari 26, 2009 at 4:05 f m

  våldtagit+:S

  Reply
 9. BBELLA februari 26, 2009 at 4:07 f m

  ''sanningen svider'' , men gumman din syrra har blöja på sej, annars har hon fan bullfitta ?!

  Reply
 10. sissi februari 26, 2009 at 11:27 f m

  Men hallå….snacka om att man har lite att göra! fejka ett bråk?! ahhhahaahah

  Reply
 11. emma . februari 26, 2009 at 1:17 e m

  vilket liv ? fejkbråka .. varför ??

  Reply
 12. Wraith februari 26, 2009 at 6:27 e m

  Vad liten han ser ut där!

  Reply
 13. Anonym februari 26, 2009 at 6:37 e m

  jävligt FITTIGT aav dej! lura din läsare?! .S :S Stick o brinn !!

  Reply
 14. Anonym februari 26, 2009 at 9:09 e m

  FEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT SYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY^NNNNNNNND!!!!!!!!!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *