som rollen i min blogg

I min blogg då framstår jag som en otroligt blåst brud som lever ett perfekt glamouröst liv i stielettklackar med alldeles för bra självförtroende. Att den jag framstår som är bara en roll, det är hur jag ser mig själv. Men egentligen så är jag nog bara en helt vanlig tonåring som älskar att trotsa livets stora hinder, som är osäker i mig själv men inte låter någon annan se det. Som inte är så perfekt som jag värkar. Jag har mina brister, som min vikt som åker bergochdalbana. Mina vänner skulle nog se mig som en lite haltjaskig brud som går hem med gammalt smink och en avbruten klack mitt på morgonen. Jag är som vem som helst, fast det som intresserar er läsare är nog att jag är väldigt öppen som person. Jag har inga problem med att gå ut med mina problem i bloggen.Jag är minst lika vacker påklädd som naken, och minst lika smarta också. Utseendet är inte allt, snarare sjävkänslan. Den åker fritt fall, den klättrar sakta uppåt och fort som f*n ner, osv. Samma sak med humöret. Men när alla sviker och ryktet blir allt värre.. Så kan livet kännas jobbigt, det är inte alltid lätt att vara i mina skor (och inte att gå i dom heller kan jag säga) hur mycker fördomar man får höra. Men jag är stark och har satt upp mina mål. Min blogg är bäst, punkt slut.

Och glöm inte att, min blogg ligger inne på http://paow.se också. Fast
Länkingen är desamma, men glöm inte ! Paow.se lägg det på minnet !

Posted in: Livsstil
Kommentarer (112)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *