sovasovasova

Haha ibland är jag helt jävla värdelös, skulle träffat mr a idag. Men det blev inte av för att nu har han träning, min mamma snodde mitt busskort och nu så måste jag vara hemma tills kl halv sju, men jag överlever nog. Ska bara få dessie att åka hem till mig. Juste jag skulle ju shoppat med Stefaniie.. Men det blir väl inte av, för att jag kan inte gå ut. *snyft* Men ska ut ikväll, och ragga lite fest eller något liknade. Jahpp så tråkigt är mitt liv, funtar på att kankse träffa Jaui, som btw har fixat sin blogg ritkigt jävla snygg. Blir nästan lite avis..  Och dagens måste är, TACOBAR ! Jag måste bara äta det, det känns som 1000 år sedan, och det är ett stort beoende och ett måste i mitt liv.. Haha, gosh vad tjock jag låter. Men jag måste verkligen, ska ringa mammsen och fråga om hon kan köpa en dipptallrik till mig eftersom hon endå är inne i stan och kolla på bio med min lillasyster Angnes och hennes kompis Nina, dom kolla på bolt. Åh så avundsjuk jag är. Men imrogn ska jag gå på bio, för det var över två år sedan jag var på det.. Alla kan ju inte vara som Maria spears som går på bio 3 gånger i veckan eller(?)
Haha lite fina bilder på mig och jaui, omg jag kommer att sakna dig när jag åker !

Posted in: Livsstil
Kommentarer (45)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *