Thaimat ?

Vaknade nyss, och pappsen kom precis hem med thaimat. Visst superduper gott ! Men förstår inte ritkgit vad han tänker med ? För om 3 dagar så åker vi till thailand och kommer leva på thaimat, haha lite rolig är han ibland. Sitter i alla fall och äter tom kha gai, riktigt gott men lite starkt.. Aja tillbaka till saken, det är vääldigt mycket att göra nu innan vi åker. Lägenheten ska vara tom, och klinisk ren. Det enda som är riktigt äckligt är mitt rum. Ett ritkgit tonårsrum med tallrikar under kläderna (?) Men allting ligger i tvätten nu. Nu är det bara hyllorna och lådorna som ska ner i kartonger. jobbigt. Fast vi ska ju inte flytta, utan bara hyra ut lägenheten i 4 månader. Yes =) Ska bli skönt, lite resfeber blir det nog. Men ska bli jobbigt att lämna alla, spciellt mamma och dessie. Men det blir som en paus från allt.

(bild lånad från google)

Posted in: Livsstil
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *