”varför min pappa var sur på mig”

Jahpp, så hära såg min dag ut igår. Rätt så värdelös faktikst, men i alla fall. Vaknade första gången runt kl 1 av att min mamma kommer in till mitt rum och frågar om hon får låna mitt busskort och att hon kommer hem kl 6  "va hemma tills dess" och jag som låg oventande och snarkande gick mamma iiväg. Så jag vaknade runt kl 3.. Tog en dush, och så väntade jag. Och väntade och väntade, sen så kom Jennifer hem till mig. Vi käkade pizza och hade kul, sen så gick vi ut. Runt kl 9-10. Rätt värdelöst, så vi funderade på att dra till tyresö centrum. Men vad ska man göra dära ?! Där har jag nog skapat mig ett rätt dåligt rykte, aja.. Så vi åkte till slussen för att trädda Dessie. Så vi var på min pappas mataffär i två timmar och livnärade oss på redbull.. Sen så när affären stänge så tänkte vi "vad ska vi göra nu ?". Och så började Dessie smsa lite med britz, eller rättare sagt han med henne. Så han sa till oss att åka till tyresö och träffa han. Sen när vi väl var i bergfoten så var det sviiiiiinkallt. Och vi skulle inte hem till hnm, utan satt och chillade i hans garage 3 kvart. Sen så ringer min mamma till Jennifers mobil, och ber oss komma hem för att kl var halv ett på natten. Visst tänkte jag no problemas haha ! Så när vi går till bussen så har den slutat gå , så vi gick till nattbussen för att ta den till gullmarsplan, men icke sa nicke. Den gick inte förns om två timmar. Och så kom "sergels torg" bussen.. Så vi hoppade på den och åkte jorden runt, när man egentligen bara kunde gått hundra meter till nästa busshållplats. Så det tog väl en 40 minuter att åka, och sen i slussen så ser man att tuben e stängd. Och då säger några superduper snälla tjejer att man kan ta bussen från tcentralen. Så vi åkte dit, men bussarna gick en gång varannan timme eller något liknade. Värdelöst, och så klockan var halv 3 på natten. Så jag skickar efter en taxi. Och pappsen min blev inte glad. Och inte min mamma heller. För jag skulle vart med henne idag, för det är sista dagen. För imrogn så åker hon till småland. Då blir det sista gången jag träffar henne på 10 veckor 🙁

(Visited 1 times, 1 visits today)

31 Comments

 1. Anonym februari 25, 2009 at 12:42 e m

  hur är det med din skola paulina ?

  är bara så nyfiken hur du lyckas komma undan o inte fara på den 🙂

  Reply
 2. VANESSA februari 25, 2009 at 12:43 e m
  2009-02-25 @ 12:42:17

  Postat av:

  tråk! ni kunde ju sitta hemma och vätna på din mamma eller så. hoppas du får ditt straff till slut! pussar

  Reply
 3. andrea februari 25, 2009 at 1:00 e m

  jävla osis :O

  Reply
 4. Anonym februari 25, 2009 at 1:04 e m

  du är med på bloggkommentatorerna.se :D:D:D

  Reply
 5. Josefine februari 25, 2009 at 1:07 e m

  Jag hatar dig lika mycket som jag hatar kisse 😮

  Reply
 6. Jennifer februari 25, 2009 at 1:20 e m

  Postat av: Josefine

  Jag hatar dig lika mycket som jag hatar kisse 😮

  2009-02-25 @ 13:07:23

  URL: http://youaresofine.blogg.se/

  onödigt och skriva, vafan läs inte hennes blogg då? :S

  Reply
 7. Emma februari 25, 2009 at 1:24 e m

  jobbigt 😛

  Reply
 8. Mr.B februari 25, 2009 at 1:47 e m

  Lite styckeindelning hade inte skadat.

  Reply
 9. emma . februari 25, 2009 at 1:52 e m

  HATAR nattbussar !

  Reply
 10. anna februari 25, 2009 at 1:52 e m

  nice 🙂

  Reply
 11. josephine februari 25, 2009 at 2:16 e m

  oj det var inte bra 😮

  Reply
 12. Sanna februari 25, 2009 at 2:39 e m

  synden straffar sig själv 🙂

  Reply
 13. Malin februari 25, 2009 at 2:41 e m

  Vänd rätt dygnet nu Paulina 😛

  Reply
 14. hejjjjj februari 25, 2009 at 3:10 e m

  vrf åker din mamma till Småland????????

  Reply
 15. Fototrixaren februari 25, 2009 at 3:11 e m

  Hoppas du får en fortsatt trevlig onsdag 🙂

  Kolla gärna in min fotoblogg.

  Reply
 16. Patetiska wannabes februari 25, 2009 at 3:14 e m

  tss .. ''jag skulle skämmas om jag hade en dotter som dig'' !!! seriöst vad tänker ni med när ni skiver nått sånt?!!!!!! Vi kan ta ett tex. natacha peyre, vadå borde hennes familj skämmas för att hon viker ut si?! NEJ! De jg mnear är att hur som helst, hur en man ser ut, så är förldrar alltid stolta över en! Men däremot borde era föräldrar skämmas över er, som trycker ner folk. tänk i er i poaws sitaution, låt henne vara! de är inte så att hon skriver kommentarer i er blogg och säger spana in mig, läs min blogg. de är NI som VÄLJER att läsa hennes blogg. Och då menar jag, då ska ni fan acceptera de hon skriver. Hon står iallfall för sina åsikter som vissa inte vågar. Och ni som säger att paow är ful, haha gå kolla er i spegeln. OM NI HATAR PAOW så jävla mycket, varför skiver ni om henne i er blogg? Varför låter ni inte henne vara?! Hennes liv ellerhur?! Ni vet själva att hon inte bryr sig om er, varför slösar ni er tid på henne! För det första ni är avundsjuka på hennes utseende, skärp er förfan. Hur som helst, hur mycket än ni säger, gör och såvidare så kommer hon inte förändras för er skull. Så klart hon ska ROA sig om hon ska flytta frå sverige i månader, MAN LEVER BARA EN GÅNG! helt seriöt ni kommer må bättre om ni skiter i henne, så vet DU vad DU gör nu bakom skärmen, trycka på röda 'X:et' där uppe och stick, & kom aldrig någonsin till den där webbadressen. mohaha .. ni skämmer ut er bara när ni kommenterar, ni visar bara hur patetiska och avundjsuka ni är. så de är väl dags att växa upp, ni som är 18? ochså klaga inte på paulina, låt henne gör sina misstag och lära sig av dem. ni har inget liv som sitter och läser hennes blogg och tycka att hon är en hora. För det första slå upp i en lexikon vad hora betyyder. paulina säljer inte hennes kropp, OCH om hon visar lite hud?! vad är inte modeller då horor eftersom dem tar nakenbilder och SÄLJER produkter ???????????? Så tänk efter när ni skriver nått, för ärligt talat ni SKÄMMER ut ER!

  Reply
 17. e februari 25, 2009 at 3:30 e m

  kolla in min blogg 🙂

  Reply
 18. sara februari 25, 2009 at 3:31 e m

  Synd att du inte hinner träffa din mamma! Jag själv har inte träffat min pappa på 8 månader så jag förstår dig. Men hoppas ni kan prata på andra sätt. Och hoppas verkligen att du får det toppen där borta i paradiset.

  Keep on going.

  Reply
 19. Anonym februari 25, 2009 at 3:56 e m

  varför ska din mamma till småland!? 😮

  Reply
 20. Anonym februari 25, 2009 at 3:59 e m
  2009-02-25 @ 15:56:43

  Postat av: Wraith

  Jag föreslår att du börjar radera kommentarerna med en jävla massa spam i. Fatta vad folk utnyttjar att din blogg är lite småkänd, och kommentarerna inte genomgår kontroll innan publicering.

  Reply
 21. Anonym februari 25, 2009 at 4:00 e m

  varför uppdaterar du så lite

  Reply
 22. maja februari 25, 2009 at 4:12 e m

  varför ska ghon till småland?

  Reply
 23. Fredrik februari 25, 2009 at 4:23 e m

  Det lät som en kul kväll, dock synd att du inte hann umgås med din mamma:/

  Hoppas att du får de kul i Thailand iallafall:)

  Reply
 24. Matilda februari 25, 2009 at 4:43 e m

  Va jobbigt att inte träffa sin mamma på 10 veckor. Jag skulle inte överleva. ;D

  Ha det bra!

  Reply
 25. Caroline februari 25, 2009 at 5:01 e m

  Jag förstår att fin far blev arg på dig. Det skulle jag och ha blivit. Du beter dig som en riktig barnrumpa. Stackars din mor och far!

  Reply
 26. Emma februari 25, 2009 at 10:51 e m

  Fett jobbuig situation att inte komma hem stackars dej !!

  Reply
 27. Emma februari 25, 2009 at 11:17 e m

  Stackars din mamma 🙁 ha så kul!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *