Jahpp, så hära såg min dag ut igår. Rätt så värdelös faktikst, men i alla fall. Vaknade första gången runt kl 1 av att min mamma kommer in till mitt rum och frågar om hon får låna mitt busskort och att hon kommer hem kl 6  "va hemma tills dess" och jag som låg oventande och snarkande gick mamma iiväg. Så jag vaknade runt kl 3.. Tog en dush, och så väntade jag. Och väntade och väntade, sen så kom Jennifer hem till mig. Vi käkade pizza och hade kul, sen så gick vi ut. Runt kl 9-10. Rätt värdelöst, så vi funderade på att dra till tyresö centrum. Men vad ska man göra dära ?! Där har jag nog skapat mig ett rätt dåligt rykte, aja.. Så vi åkte till slussen för att trädda Dessie. Så vi var på min pappas mataffär i två timmar och livnärade oss på redbull.. Sen så när affären stänge så tänkte vi "vad ska vi göra nu ?". Och så började Dessie smsa lite med britz, eller rättare sagt han med henne. Så han sa till oss att åka till tyresö och träffa han. Sen när vi väl var i bergfoten så var det sviiiiiinkallt. Och vi skulle inte hem till hnm, utan satt och chillade i hans garage 3 kvart. Sen så ringer min mamma till Jennifers mobil, och ber oss komma hem för att kl var halv ett på natten. Visst tänkte jag no problemas haha ! Så när vi går till bussen så har den slutat gå , så vi gick till nattbussen för att ta den till gullmarsplan, men icke sa nicke. Den gick inte förns om två timmar. Och så kom "sergels torg" bussen.. Så vi hoppade på den och åkte jorden runt, när man egentligen bara kunde gått hundra meter till nästa busshållplats. Så det tog väl en 40 minuter att åka, och sen i slussen så ser man att tuben e stängd. Och då säger några superduper snälla tjejer att man kan ta bussen från tcentralen. Så vi åkte dit, men bussarna gick en gång varannan timme eller något liknade. Värdelöst, och så klockan var halv 3 på natten. Så jag skickar efter en taxi. Och pappsen min blev inte glad. Och inte min mamma heller. För jag skulle vart med henne idag, för det är sista dagen. För imrogn så åker hon till småland. Då blir det sista gången jag träffar henne på 10 veckor 🙁

Posted in: Livsstil
Kommentarer (31)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *