det ar synd om mig !

Jo det ar det, jag har sa ont sa att jag dor. Och sa mar jag illa som en jag vet inte vad.. Aja, det gare val; over, det ar val tabletterna som jag trycker i mig i mangder. Utan att ha ngn mat i magen.

Aja hittade en lite rolig sak, min mamma har namligen skickat mms till min mail. Men bilder med mig som ett litet busfro, och med min mormom.. Bilderna ar ganska sam, men visst var jag sot ?

 
 
 

Bild ett : Jag & mamma
Bild 2:  Jag och mamma 1996
bild 3: jag och mormor 1996

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - Winter wonderland Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Caroline Roxy - Tom ford glasses Sandra Lindahl - Mer inrednings-wanties

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *