det ar synd om mig !

Jo det ar det, jag har sa ont sa att jag dor. Och sa mar jag illa som en jag vet inte vad.. Aja, det gare val; over, det ar val tabletterna som jag trycker i mig i mangder. Utan att ha ngn mat i magen.

Aja hittade en lite rolig sak, min mamma har namligen skickat mms till min mail. Men bilder med mig som ett litet busfro, och med min mormom.. Bilderna ar ganska sam, men visst var jag sot ?

 
 
 

Bild ett : Jag & mamma
Bild 2:  Jag och mamma 1996
bild 3: jag och mormor 1996

Posted in: Livsstil

You might also like

Elin Hagberg - Köket är nästan på plats Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - Cannes BYGISELA - GODMORGON MED DAY! BYGISELA - BÖRJAN PÅ NÅGOT NYTT..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *