Frigående Hönor ?

Okej, jag skriver alldeles för mycket om djur. Men ett inlägg till måste det få bli. Jag kan inte låt bli. Ni alla där hemma har säkert hört talas om ekologiska ägg, ekologiska kycklingar osv.. Då man tror att hönorna springer runt på gräset och pickar i sig stora saftiga maskar. Det trodde jag oxå från början, pappa sa att det egentligen inte spelade någon roll om jag tog ekologiska ägg eller vanliga ägg till hnm när jag handlade. Men det innebär alltså, 12 hönor per kvadratmeter. Annars ser det ut som på den hära bilden. Dom hara hönorna plockas till täcken, verper ägg 2 åt till. Sen när dom är gamla och feta så slakatar man dom. Huum, kul liv va ?

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Ut me jul och in me vår Caroline Roxy - BIG DAY - 1ST STOPP - NORRKÖPING Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - Verket Caroline Roxy - LA bound

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *