Bangkok

Juste nu är vi i Bangkok, eller vi kom hit igår. As najs ! I love this city. Shopping shopping shopping. Omg vad jag älskar det. Massor utav donkar, jag skulle fan kunna bo hära. Bland alla avgaser. Men desvärre är det knappt någon sol fanfanfan.. Men det finns ju vit-med-sol på burk… Huum, kankse borde bli en sån dära viting som alla risätare äääälskar. Och jag äslakr dom också, fast bara deras shopping.Tyvärr. Men Bangkok är faktiskt en otrolig upplevelse, så jävla grym. Ursäkta ordvalet, pattaya och Bankok- lätt dom bästa ställena i värden.

 

Bild lånad från molon.de

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sandra Lindahl - party Sponsored - Like a Halloween Quueen Caroline Roxy - Pancakes & Ice-Cream for president Caroline Roxy - 365 days Hedda Dibinger - district môt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *