Bangkok

Juste nu är vi i Bangkok, eller vi kom hit igår. As najs ! I love this city. Shopping shopping shopping. Omg vad jag älskar det. Massor utav donkar, jag skulle fan kunna bo hära. Bland alla avgaser. Men desvärre är det knappt någon sol fanfanfan.. Men det finns ju vit-med-sol på burk… Huum, kankse borde bli en sån dära viting som alla risätare äääälskar. Och jag äslakr dom också, fast bara deras shopping.Tyvärr. Men Bangkok är faktiskt en otrolig upplevelse, så jävla grym. Ursäkta ordvalet, pattaya och Bankok- lätt dom bästa ställena i värden.

 

Bild lånad från molon.de

Posted in: Livsstil

You might also like

Lisa Anckarman - BRUDSMINK Sponsored - Get your Glossybox today! Sandra Lindahl - Kan ej sova Caroline Roxy - Shibuya crossing, Tokyo Caroline Roxy - Disney Sea Tokyo Sponsored - Mad Lady 30-50% rea

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *