Forlat..

Nu har min dator,  svikit mig. Den har gatt sonder. Och det tvingar mig att svika er, och att logga in pa internet och boka en tidigare resa hem. Min dator ar trasig, jag ar lite sur pa pappsen for att datorn jag ville kopa var dubbelt sa billig dubbelt sa fin, rosa och inbyggtvirusskydd. Nu vimlar det runt en massa sma bakterier som ater sig inuti min dator. Fan ! Sa jag kommer inte att blogga speciellt mkt. Utan aao, sa gar det inte. Och jag kan inte lagga in bilder, for jag har inte min usbkabel med mig. AH JAG DOR. Maste borja battra mig, maste borja plugga.. Maste gora sa javla mkt men det blir fan aldrig av, sorry.. Kankse kor en bloggpaus .. Men vem vet, jag faller lika latt som jag kommer upp ! Fragan ar bara om min dator gor det..

Posted in: Livsstil
Kommentarer (18)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *