Jag har iaf lite tur

Jora ibland sa funkar det for mig med, jag kommer att kunna lagga in bilder.Sa jag kommer att kunna blogga, kanske inte lika mkt. Eller som om jag redan gor det.. Men jag forosker iaf..  Fick namligen lana iternetssnubbens USB. Tack internetgubben ! Men han var inte sa glad pa mig, efter att jag suttit och skrikit javla hor dator och svart som fan. Sa nu undrar jag vekligen om jag kommer till himlen. Eller jo, om jag inte dor innan jag satter mig i flygplanet ?!

Posted in: Livsstil

You might also like

Sandra Lindahl - Hej och godmorgon Sandra Lindahl - Vill ha väldigt gärna Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones Caroline Roxy - New years

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *