Jag har iaf lite tur

Jora ibland sa funkar det for mig med, jag kommer att kunna lagga in bilder.Sa jag kommer att kunna blogga, kanske inte lika mkt. Eller som om jag redan gor det.. Men jag forosker iaf..  Fick namligen lana iternetssnubbens USB. Tack internetgubben ! Men han var inte sa glad pa mig, efter att jag suttit och skrikit javla hor dator och svart som fan. Sa nu undrar jag vekligen om jag kommer till himlen. Eller jo, om jag inte dor innan jag satter mig i flygplanet ?!

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Josephine Qvist - NYHET FRÅN DW: Classic Petite Ashfield Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Elin Hagberg - Köket är nästan på plats Caroline Roxy - In love with the love Josephine Qvist - NEW IN FROM GUCCI

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *