MBK

Idag har det faktikst hant lite, jag grat nar jag vaknade. Kommer inte ihag varfor. Antagligen for att jag var sa sjukt javla irreterad, for att jag knappt svit ngt under natten pga av  att jag har sa jaavla ont i orat. Herregud sa ont det gjorde. Men iaf, jag at en macka med nutella pa, mums ! Sen sa drog vi vidare till MBK. Omg vad jag alskar det stallet, LOVE IT ! Sa grymt mkt affarer, men som vanligt sa var pappas thaiburud trott och otacksam som vanligt och ville hem. Jag gillar inte henne speciellt mycket. Eller jo kankse ibland. Men inte ofta, hon ar otacksam otrevlig och inte villig till ngnting det anda hon gor ar att be om pengar och hon jobbar inte. Bor bara pa hotel och ater mat, och min stackars pappa sickar dsperat ner flera tusen till henne varje manad…. Aja iallfall, sa fick jag iaf med mig ett par lacoste hem. As billigt for att vara akta, endast 1500 baht..
Posted in: Livsstil
Kommentarer (30)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *