hemma i koh chang

Japp, vi flog vardens laskigaste flygplan till vardens minsta flygplats . Haha, lite smalaksigt trodde att jag skulle do, haha.. Ska ladda upp lite bilder, men den hara datorn ar sa valdnas seg. Sa jag jobbar pa det, vi ska aka och skaffa ett internet modem till min dator, med alla bokstaver pa ^^ och alla knappar och punkter sitter olka pa deras datorer lite jobbigt.  Det ar fortfarande ingen sol, men det kommer nog imorogn, och det ar forsta dagen det ar daligt vader hara pa 2 manader typ. Sa typiskt, jag kommer att blogga sa mkt som mojligt. Och sa har jag ju med mig kamran o minsta flverallt, goodie ha ? Hara kommer lite bilder fran flyresan till bangkok till karo till vardens minsta flygplats mitt ute i djungelen. Laskigt, aja nu ska jag dra till donken och ata mitt fortsa riktiga mal idag. Aja puss pa er !

(orkar inte ladda upp alla bilder nu. Ska fixa mitt fittinternet forst. )

Posted in: Livsstil
Kommentarer (5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *